Widziany / widziana

Pozdrowienia dla AndrzejaGP widziany pod kościołem Ducha leciałeś za CBR-ką.(brrrbrbrrr dzisiaj na motorze?)

Gość sobie słabo radził na tej hondzie , musiałem na niego uważać, ale Twoja 9-tke widziałem, stała pod latarnią. Pozdrawiam.

to ktos z forum?:D
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140119/RZESZOW/140119654
195.jpg

Pozdrowienia dla AndrzejaGP widziany pod kościołem Ducha leciałeś za CBR-ką.(brrrbrbrrr dzisiaj na motorze?)

a ja pozdrawiam Ciebie Raider jak stales fura pod ta latarnia na przeciwko kościoła, moja stała troche dalej koło Hit-polu

i pozdrawiam jeszcze Czarnego Piotrka ktory jechał w sobote przed 12 ul. Krakowska w strone Szpitala - stalem na swiatlach od strony TC

Dzięki również pozdrawiam, bo nie zauważyłem wczoraj, lecisz z nami do rzeszowa w niedziele?

Czarna 156 2.4 w Łodzi w okolicy Smutnej/Tamka koło południa. Ramki klubowe. Rozwalony zawias z tylu bo negatyw jak ta lala. Kto to był, przyznać sie :) ?

Łódź to raczej nie nasze rejony chyba że na blachach z Podkarpacia.

Piotrek auto odebrane juz dawno, sa inne powody wplywajace na moja absencję, o ktorych nie mam zamiaru tutaj pisac bo to nie ma sensu, wiesz dobrze ze jak tylko mialem mozliwosc zawsze chetnie jezdzilem na spoty (i to sporo przed Toba :P ) niestety moja sytuacja zyciowa sie ostatnio dosc mocno skomplikowala (i nie myslcie ze chodzi o moja lepsza polowke :) )

Pawel ale ja sobie tylko zartuje.Nie zlosc sie

- - - Updated - - -

dzis pod Urzedem Miasta ok.18:30 mijalem sie chyba ze sm00q-iem??Jak tak to Pozdrawiam.Ramki chyba byly

spoko, mam nadzieje ze wszystkie spekulacje zostaly wlasnie uciete :P ;)

Piotrek auto odebrane juz dawno, sa inne powody wplywajace na moja absencję, o ktorych nie mam zamiaru tutaj pisac bo to nie ma sensu, wiesz dobrze ze jak tylko mialem mozliwosc zawsze chetnie jezdzilem na spoty (i to sporo przed Toba :P ) niestety moja sytuacja zyciowa sie ostatnio dosc mocno skomplikowala (i nie myslcie ze chodzi o moja lepsza polowke :) )

Paweł nie jesteś sam, mam podobnie do ciebie:P

- - - Updated - - -

A przy okazji pozdrawiam miłą blondynkę widzianą na stacji paliw na MZK w Jarosławiu. było to ok 13 wczoraj. AR 147 przed FL na RJA 33080:)

Amortyzatory
Powrót