Widziany / widziana

hahaha :) Dopsz. Next time dostaniesz wcześniej info :) Sugerowany Jaś Wędrowniczek w żałobie, ew. Brandy Stock-a :)

Tomek.rynkar czyżby to Twoja nowa dziewczyna stała na parkingu pod zakładem?

dzis mialem wysyp alf.Wyjezdzajac z Dębicy do Machowej zaraz za rondem w kierunku na Tarnow granatowa/niebieska GTV chyba na ramkach,nastepnie czarna 166 na RZ i tuz za nia czarne GT(obwodniaca Pilzna),pozniej Lancia Thesis i policyjna 159, a na powrocie do Dębicy biale GT chyba z czarnym dachem i czana Brera na obwodnicy Pilzna.Wszystkie widziane pomiedzy 11:45,a 13.Ja jechalem firmowym Pandżitsu :-) wiec bylem niewidoczny.Wszystkich Pozdrawiam

Czarna GT, na obwodnicy Pilzna to chyba ja, teraz częściej tam mnie będzie widać. Pozdrawiam

pozdro dla zony Raidera (chyba ona bo stala AR159 pod szkola w Stracholu) - fajne felgi, czy to od wersji TI czy tylko cos podobnego?

Ktoś dzisiaj leciał przed 11 koło salonu Fiata w stronę Głogowa czarną 159sw. Zauważyłem w ostatniej chwili więc nie wiem kto to, ale pozdrawiam!

ktos mi machal dzis rano w Woli Zyrakowskiej z czarnej 159 rej HY37 - kto to?

pozdro dla zony Raidera (chyba ona bo stala AR159 pod szkola w Stracholu) - fajne felgi, czy to od wersji TI czy tylko cos podobnego?

Dzięki wzajemnie pozdrowionka, co do felg to wiesz już co i jak, czy szkoda eeee tam przynajmniej cały rok cieszy oko.

Pozdrawiam 2xGT widziane na Sikorskiego w Rzeszowie ~13, zagadałem się, nie ogarnąłem w czas :P

Amortyzatory
Powrót