• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany / widziana

Pozdrowienia dla 99H9 lub też 9H99 mijanej wczoraj w lasku obok torów kolejowych w Grabinach, dzięki za zrobienie miejsca ale pamietaj Pawle, że piłowanie na ręcznym 156 kilka metrów wczesniej z wyjazdu od domu to nie drift :)

dziekuje za dobra rade, a wyjazd z pod domu na ulice to nie "pilowanie" :)

Piotrek rowniez pozdrawiam :)

Pozdrowionka dla Ciebie i oby jak najrzadziej się ten nowy zakup przydawał (łopata).

spokojnie to tylko do domu o auto sie nie martwie bo jeszcze oponki daja rade,, a kupilem ja kobicie zebym sam nie musial odsniezac bo mi dlugo zchodzi te 50-60m do ulicy odkopac :) a i tluszczyk spali za darmo hehe

spokojnie to tylko do domu o auto sie nie martwie bo jeszcze oponki daja rade,, a kupilem ja kobicie zebym sam nie musial odsniezac bo mi dlugo zchodzi te 50-60m do ulicy odkopac :) a i tluszczyk spali za darmo hehe
Genialny pomysł mi podsunąłeś co dwie łopaty to nie jedna a też mam co odśnieżać bo prawie 50m.

no widzisz, tak kilka razy ja namowic trzeba do pomocy a pozniej sypnac cos w rodzaju "ale ci sie kochanie figura poprawila" i miajmy nadzieje ze bedzie chetniej pomagac a ty bedziesz mniej urobiony :)

pozdro dla AndrzejGP23 ktory dzis rano byl na poczcie w Debicy

Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 156SW FL na klubowych ramkach wyjeżdżającego z parkingu Galerii Rzeszów jakąś godzinę temu

Wczoraj po godz. 20 po Lidlem stała 166 na pięknych felgach ti. pozdrawiam właściciela!

Pozdrawiam użytkownika AR 159 który dziś rano "próbował mi uciekać" obok Reala.
Niestety tak się napędziłem, że musiałem wyprzedzać prawym pasem :/

Było mruganko i odmachanko :)

Również pozdrawiam, moja Alfa jeszcze nie była rozgrzana :), a poza tym robiłem Ci miejsce bo widziałem jak się napędzasz :)
Pozdrawiam!!!
Ps. ostatnio coś zaniedbałeś swoją Belle widuję ją na parkingu MEBLE.pl

Niebieska 147 RMI z ramkami widziana pod Kauflandem w Dębicy, ok 16. Pozdrawiam.

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

pozdro dla Raidera lub jego Zony widzianej chyba w piatek rano skrecala w prawo pod kaprys i objezdzala dookola i pozniej stala na swiatlach od LO do Rynku - pomachalem bo jechalem poprzeczna droga ale chyba nikt sie nie zorientowal :D

EDIT
i chyba Wlodka 147 stala dzis ok 10 na parkingu pod TC z rej VG96 jesli dobrze pamietam

Ostatnia edycja:
Pawel pewnie zona Łukasza,tez ja ostatnio 2 razy dzien w dzien widzialem.Ona smieje sie z nas swirow i nie bedzie nam machac;)

pozdrowienia dla kierownika ciemnej 156 na blachach RRS... widzianej w środę na Piłsudskiego w Rzeszowie, odmachane.

Pozdrowienia dla kierownika granatowej 159SW z tablicą RZE i klubowymi ramkami widzianej dziś w Miłocinie na wylocie z Rzeszowa.

Pozdrowienia dla 2 widzianych jednoczesnie co rzadko sie zdarza 159 sedany(jeden szary/brazowy z antena CB,drugi czarny na szpyszce)o godz.11:30 na rondzie pod kosciolem Ducha. Wjechaly od Tarnowa jedna za druga na rondo .Czarna byla na obcych tablicach.Jak wyszedlem z Jubilatki pod hydraulikiem stala czarna 147, a za chwile mijalem sie pod szpitalem z szara/srebrna 156 SW FL chyba na ramkach-rowniez Pozdrawiam.

Paweł dbh zauważony dziś na Rzeszowskiej ok 13:15, jechałem kilka samochodów za Tobą od skrzyżowania z Kościuszki później skręciłeś na Rynek. Pozdrawiam.

Amortyzatory
Powrót