• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

dzisiaj rano SCHNNAZZI w biłgoraju oraz pozdrowionka dla srebrnej 156 LUB bodajze widzianej w zwierzyncu /odmachane/

Czerwone Mito upolowane dzisiaj o 16 pod Grafficą. pozdrawiam!

Dzisiaj jakiś wyjątkowy wysyp Alfaholików, to miłe, bo to cudownie zacząć dobrze tydzień!

Dziękuję i nawzajem, upolowałeś mnie "na rogu" :P. Widziałam, jak odjeżdżasz w stronę straży, szłam przez chwilę za Twoją RK..., ale byłeś szybszy :)
Pozdrawiam również Weloo, spotkanego dziś skoro świt na Jagiellońskiej i kierowcę 159-ki, który stał za mną na Osiedlu Kmity (przyznaję, że wyjątkowo późno zauważyłam) oraz wszystkich, których tym razem nie dostrzegłam :).

tylko ja mam pecha, że nikogo nie mogę spotkać :( cały tamten tydzień wielokrotnie przemierzałem rzeszowskie ulice i nic :(

Generalnie to jest jakiś "wysyp" Alf w Rzeszowie. Natomiast nie widzę klubowych ramek. Mam okno (w pracy) z widokiem na rondo JP II i dzisiaj to już z 15 samochodów widziałem 156, 166, 147, wczoraj nawet GTV widziałem :)

Pozdrowienia dla kierownika 166 czarnej na ramkach widzianej wczoraj w Sanoku na Olchowcach około godziny 15:50. Stała na światłach przed mostem. Ja pomykałem firmowym peugeotem.

Pozdro dla kierowców granatowej 166 RZ upolowanej przed Kolbuszową i czarnej 159 RZ widzianej w samej Kolbuszowej przed 16. Machałem ale reakcji brak.

pozdrawiam wlasciciela srebrnej 166 mijanej po 9 na podwisloczu
oraz wlasciciela ciemnej 156 z indywidualnymi tablicami mijanego przed chwila na niepodleglosci ktory odwzajemnil pozdrowienie

Amortyzatory
Powrót