Widziany / widziana

Kojarzycie czy biała Brera parkująca przy ul. Gromskiego w Rzeszowie to ktoś z forum?

O tej mowisz:

12106938_1487432998226236_6529813604122608194_n.jpg

Pozdrawiam kierownika 156 widzianego wczoraj po 15 na ul Slonecznej w Dębicy (łapki były) oraz Łukasza (raidera) w Stracholu:))

Pozdrowienia dla kolegi w bialej AR 4C widzianego na obwodnicy koło plazy. Auto wybija się z tłumu :)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Raider doszly mnie sluchy ze to cudo czerowne (Alfetta GTV) ktore ostatnio widzialem skrecajace z Krakowskiej w 1-Maja z rej LPU nalezy do Ciebie. Czy to prawda?

PS
Czarna 156 FL zramkami i rej RRS widziana wczoraj pod kosciolem w Laczkach Kucharskich - mialem postawic wycieraczki ale za duzy tlum ;)

Raider doszly mnie sluchy ze to cudo czerowne (Alfetta GTV) ktore ostatnio widzialem skrecajace z Krakowskiej w 1-Maja z rej LPU nalezy do Ciebie. Czy to prawda?

Tak to najprawdziwsza prawda, tak nawet myślałem czy to nie ty ale cromy jeszcze tak dobrze nie obczajam jak Alfy, pozdrowienia również dla Ramzesa mijanego trochę wcześniej pod gumiakiem.

Tak to najprawdziwsza prawda, tak nawet myślałem czy to nie ty ale cromy jeszcze tak dobrze nie obczajam jak Alfy, pozdrowienia również dla Ramzesa mijanego trochę wcześniej pod gumiakiem.

czekam na przejazdzke w takim razie, a do Cromy moze jakies ramki wrzuce zeby sie rzucalo w oczy :D

Pozdrawiam kierownika/kierowniczkę czarnej 147 RJA widzianego/widzanej w Rzeszowie na ul. Warszawskiej ok. 16:20 :)

Łukasz to kiedy moge podjechac zobaczyc to cacko?Moze jakis spocik?Gdzies ja ukradl?

Możesz podjechać na bajere albo można coś zorganizować w weekend.

Kto kryje się pod tablciami RDE HC32 lub 32HC? Często widuję ostatnio tą 159 w Jaśle...

Amortyzatory
Powrót