Widziany / widziana

granatowa / fioletowa 156SW z rej RRS i ramkami widziana zaparkowana w lesie na łonie natury przy drodze z Lubziny na Okonin :)

Pozdrowienia dla Kolegi/Koleżanki Alfki widzianej dzisiaj w Galerii Echo w Kielcach około godz. 10 :)
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• Zdjęcie-0121.jpg
    Zdjęcie-0121.jpg
    70.5 KB · Wyświetleń: 458
  • Zdjęcie-0122.jpg
    Zdjęcie-0122.jpg
    60.9 KB · Wyświetleń: 446
Który gamoń podniósł mi dziś wycieraczkę jak zostawiłem auto wieczorem na słowackiego?!

Pozdrowienia dla Psylo, którego widziałem dzis na Dominikańskiej ;)

Kto jechał za mną w niebieskiej Brerze z klubowymi ramkami dziś około 17 na al. Armii Krajowej? Pozdrawiam

Wczoraj na Rejtana, widziana czarna 147 z brązowymi felgami i wykończeniami, blachy RZE, tak nawiasem zapytam...co to za wersja?

pozdrawiam kolegę w czarnej 156 bez ramek na hetmańskiej obok stadionu stali około 13...oczywiscie odmachane :)

Czarne MITO na rzeszowskich blachach z ramkami dziś w małopolsce w miejscowości Michałowice.

Pozdrawiam serdecznie oramkowaną 156 na blachach RDE na drodze nr 73 Pilzno Jasło ( machałem z otwartej szyby :D . Machane również znanej i lubianej 159 na " włoskich " blachach RLS .... spotkanej dziś w Jaśle :D

Niestety nie każdy ma czas żeby przyjeżdżać na spoty (m.in. ja :(), alfaholików jest w Rzeszowie znacznie więcej niż ekipa spotowa :)
Oczywiście że jest więcej ale byłoby miło pojawić się chociaż raz na kilka miesięcy chociaż na parę minut. Wiadomo że nie każdy będzie jeździł co tydzień i na 2,5 godziny ;) Ale raz na jakiś czas można zawsze zajrzeć na chwilę. Serdecznie wszystkich zapraszamy :)

Pozdrawiam właściciela/kę białej Julki widzianej dziś pod hotelem w Arłamowie.
Blachy LU 9**U
Oraz klubowa 147 mijanej dziś w Wojkowej ok godz 13, było machane:-D

pozdro dla xavixa (nie wiem czy dobrze napisalem bo taki jakis skomplikowany nick) widzianego w Przyborowie na rowerze

Inną włoszczyznę też zapraszacie czy pogonicie jakbym kiedyś spontanicznie wpadł Lancią? Bo Alfy na tą chwilę mi brakuje ;/

Amortyzatory
Powrót