Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hehe, dzięki, też pozdrawiamPozdrowienia dla Psylo, którego widziałem dzis na Dominikańskiej![]()
Czarne MITO na rzeszowskich blachach z ramkami dziś w małopolsce w miejscowości Michałowice.
Jeździ od bardzo dawnaa nie widziałem u nas jeszce Mito na ramkach![]()
159 również pozdrawia [emoji2]Pozdrawiam serdecznie oramkowaną 156 na blachach RDE na drodze nr 73 Pilzno Jasło ( machałem z otwartej szyby. Machane również znanej i lubianej 159 na " włoskich " blachach RLS .... spotkanej dziś w Jaśle
![]()
To mój błądJeździ od bardzo dawna![]()
Niestety nie każdy ma czas żeby przyjeżdżać na spoty (m.in. jaTo mój błądale na spotach jej nie widać
![]()
Oczywiście że jest więcej ale byłoby miło pojawić się chociaż raz na kilka miesięcy chociaż na parę minut. Wiadomo że nie każdy będzie jeździł co tydzień i na 2,5 godzinyNiestety nie każdy ma czas żeby przyjeżdżać na spoty (m.in. ja), alfaholików jest w Rzeszowie znacznie więcej niż ekipa spotowa
![]()