• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany / widziana

z kim sie dzis mijalem ok. godz. 11 w Świlczy-biala 156 sedan w strone Rzeszowa?W ostatniej chwili zauwazylem ramki w kolorze flagi wloskiej(takie jakby wczesniejsze forumowe) chyba, ze sie myle?Pozdrawiam

Pozdrowienia dla Piotrka C, którego 166 stała przed chwilą samotnie na parkingu przy żeglarskiej :) Nadgodziny w niedzielę trzaskasz?

Pozdrawiam andrzeja (jendrka) mijanego na warszawskiej koło 15

oraz mijaną w krośnie obok cmentarza czarną 156 sedan na ramkach

Pozdrowki dla tomka widzianego pod biedra obok duzego parku :-D oraz dla srebrnej 147 prowadzonej przez kobietę około 15 między Przeworskiem a łańcutem mrugalem ale nie byłem zauważony :-D
Ja Ciebie też nie zauważyłem :eek: . Pozdrawiam.

pozdro dla właściciela/ki niebieskiej 156 SW spotkanej pod plazą w Rzeszowie. Nie mogłem się powstrzymać i musiałem zaparkować obok, a co! :)

attachment.php

Załączniki

• 20141130_125901.jpg
    20141130_125901.jpg
    94.1 KB · Wyświetleń: 435
Witam kurcze szkoda, że nie wiedziałem o tym że w Rz jest 4c, byśmy zrobili sesje ALFA 4c vs LOTUS Elise 111s
Co do przyjemności z jazdy to zgadzam sie w 100%, swego czasu w 6 godzin śmignąłem z Rz za Berlin 2postoje na tankowanie i po 6h zero bulu pleców czy jakichkolwiek innych (a siedzenie nie miało żadnych opcji zmiany pochylenia, jedynie pompka na lędźwia)
Nie wiem czy Ty również tak masz, ale ja jadać lotusem zawsze byłem wpuszczany (każdy chciał oblukać). A jak mnie widziano pędzącego w lusterku wstecznym, to auta grubo często zjeżdżały lekko na pobocze robiąc miejsce niczym dla karetki :cool:

Nie wiem jak u Ciebie, ale jak jak miałem kiełbaski w bagażniku i jechałem na grilla, jak je wyciągałem to były już ciepłe ;)

ps.nie wiem jak tutaj wysłać pw więc Sporting, jeśli jeszcze jeździsz? to chętnie bym się jakoś umówi i spotkał ;), bo wydaje mi się że 4c jest trochę mniej spartański i bardziej cywilny jak lotus.

Witam,

oczywiście, że jeżdżę :)
Przejechałem już ponad 20 tys km

Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze :)

Dodano po 5 minutes:

I jeszcze kolega R2 GTA32 co prawda bez ramek, ale to ktoś od nas?

No jasne, że od nas :)

Na co dzień jeżdżę Alfą 159 R2 GTA32 oraz od czasu do czasu Alfą 4C

ps. ramek nie mam ale na forum wpadam ;)

Ostatnia edycja:
pozdrawiam również:) bardzo często tam stoję bo moja mama pracuje na pogotowiu i patrzy na belle by jej ktoś nie obił bo ukraść raczej nie chcą:p

Srebna czy niebieskawa 156SW ?:) Czasem zostawiam ja na biedrze:)

Dodano po 26 minutes:

attachment.php

Pozdro dla kolegi:) widziany na poniatowskiego dość często tam stoi

Pozdrowienia dla Darka.ko którego alfę upolowałem dziś na parkingu na obrzeżach Kańczugi.

czarna Bella na ramkach klubowych pod hotelem Horyzont, ahh aż oka nie mogłem nacieszyć :)

Witam,

oczywiście, że jeżdżę :)
Przejechałem już ponad 20 tys km

Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze :)

Dodano po 5 minutes:

No jasne, że od nas :)

Na co dzień jeżdżę Alfą 159 R2 GTA32 oraz od czasu do czasu Alfą 4C

ps. ramek nie mam ale na forum wpadam ;)

widziałem Cię na grunwaldzkiej w rzeszowie ostatnio a właściwie twoją 159 wieczorem...chyba we wtorek po około 21:D wygląda mega, tylko umyć by się zdało:cool:

widziałem Cię na grunwaldzkiej w rzeszowie ostatnio a właściwie twoją 159 wieczorem...chyba we wtorek po około 21:D wygląda mega, tylko umyć by się zdało:cool:

Pracuję od rana do nocy i nie ma czasu na myjnię ... ale mi się dwa dni temu udało, bo w firmie Carrera
przy zmianie opon umyli mi samochód za darmo ( taki był brudny, że się nad nim zlitowali )

:)

pozdro dla Dominika widzianego w sobote kolo 12 kolo wiaduktu w Debicy w czerwonej wyscigowce zaciagajacego sie e-dymkiem ;) zobaczylem w ostatniej chwili, pomrugalem awaryjnymi :)

Srebna 147 z ramkami w kolor flagi włoskiej RMI to ktoś z forum? Mijaliśmy się w Tuszymie ok 11. Pozdrawiam.

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót