Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 159 2.4 sedan widzianego 5min temu na obwodnicy kolo makro
i z tego co zauwazylem to chyba byl to kolega thelion, right? :>
Right
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 159 2.4 sedan widzianego 5min temu na obwodnicy kolo makro
i z tego co zauwazylem to chyba byl to kolega thelion, right? :>
ale co gdzie kiedy i w ogolexaxvix dzis sie nie popisales rano - a tak mi sie spieszylo do pracy, liczylem ze ktos wpusci :/- pzdr
Przy okazji pozdrawiam kolegę z 147 spotkanego na myjni na Przemyslowej w sobotę.
ale co gdzie kiedy i w ogolerano zamyslony do roboty jechalem z zonka, byla 7;55 a ja na 8 a ona 1km dalej tez na 8 i widzisz, to sorki
![]()
Albo ja RZ ...GDzięki !To pewnie byłem ja.Latałem trochę po mieście.Pozdrawiam
Kogo dziś pozdrawiałem koło 14 na krakowskiej. Leciała jakaś ładna srebrna.
Masakra co jakiś czas strasznie to forum się "wiesza" trzeba długo czekać![]()
A Ty się trochę naucz zanim będziesz farmazony smażyć :->kup sobie lepszego kompa bo na PC z procesorem Intel 133MHz i WIN386 nie poszalejesz![]()
![]()
Cieszy mnie, że twój super sprzęt śmiga. Pytam tylko czy inni maja problemy z połączeniem co jakiś czas przymula stronka.kup sobie lepszego kompa bo na PC z procesorem Intel 133MHz i WIN386 nie poszalejesz![]()
![]()
Dzięki za pozdrowionka, ładna ta Twoja czerwona BellaCzarna AR 159 2.4 z forumowymi ramkami widziana na zaporze w okolicach południa. Pozdro