Widziany / widziana

Pozdrowienia dla Agnieszki widzianej wczoraj na Rejtana, odmrugałem w ostatniej chwili :)

Pozdrowienia dla weloo widzianego przed 17 na światłach koło Lidla na Krakowskiej.

A Ty się trochę naucz zanim będziesz farmazony smażyć :->
Nie było takiego systemu jak WIN386.
Conajwyżej Windows 3.11 for Workgroups.
Poza tym gdy istniały Intel Pentium 133 MHz był już Windows 95.
Windows 3.11 to czasy procesorów serii 386...

dobrze moj Sensej :D ;)

Pozdrowionka dla kolegi z AR 156 SW RZE 37**E na rameczkach klubowych, spotkanej dzisiaj na parkingu w Galerii Rzeszów ;) PS: wycieraczka postawiona w pionie :) pozdro

pozdrowienia dla kolegi z 159-tki na rejestracji RP (chyba srebrnej) widzianego 21 marca ok. godziny 9 w Gorlicach na skrzyżowaniu koło Statoil....

kto dzis lecial przez Nagawczyne 159 RDE LU w kolerze cos ala kawa z mlekiem chyba z ramkami ?
a pozniej w Grabinach srebrna 147 wyprzedzona przed przejazdem kolejowym tez jakies bialo czerowne ramki byly

Pozdrawiamy Niskiego widzianego dziś na ul. Targowej. Fajne Cię było zobaczyć.

kto mnie wypuscil dzis po 17 spod Vimaxu-alfa 156 sedan przedlift (jakis odcien niebieskiego albo granatowa) nie wiem czy byly ramki bo mi szyby zaparowaly.wydawalo mi sie byly.Jechalem taka piaskowa Yariska.Pozdrawiam i dziekuje

Sąsiadami niestety nie ale szwagier tam mieszka więc często jestem (też alfaholik tylko skromny - ciemna 156 LHR)

Amortyzatory
Powrót