Widziany / widziana

Dziś po 14 widziana Bella Czarnego, jednak nie jestem pewien czy to Ty kierowałeś?

pozdro dla AndrzejaGP23 ,widziałem widziałem tylko strasznie spieszno mi do domu,sam wiesz sobota :P

ja Andrzejku.Dziekuje za wpuszczenie i Pozdrawiam

Pozdrowienia dla AndrzejaGP spotkanego dzisiaj na BP.

pozdro dla AndrzejaGP23 ,widziałem widziałem tylko strasznie spieszno mi do domu,sam wiesz sobota
Również pozdrawiam Was wszystkich.
Tomek, szedłem kawałek za Tobą i widziałem jak się patrzyłeś na moją Alfę, później tak szybko wsiadłeś że nie miałem jak zawołać.
Bardzo ładnie wygląda ta Twoja nowa:)

Pozdrawiam kierownika Alfy 147 na klubowych ramkach widzianego na spocie
w Jarosławiu (wróciłem jeszcze, ale za późno chyba)
Jakieś fotki z tego spotu robiliście?

Pozdrawiam Anie i Daniela no i ich Belle widzianą na parkingu Galerii Rzeszów - zostawiłem po sobie znak :D, taki drobny.
Pozdrowienia również dla Słowika trąbiącego na mnie koło Millenium Hall. Pokazałem rąsie w ostatniej chwili ; )

Pozdrawiam Anie i Daniela no i ich Belle widzianą na parkingu Galerii Rzeszów - zostawiłem po sobie znak :D, taki drobny.
Pozdrowienia również dla Słowika trąbiącego na mnie koło Millenium Hall. Pokazałem rąsie w ostatniej chwili ; )

Co ty tak [po galeriach jezdzisz??
równiez pozdrawiamy znak jezdzi do dzis!!!

Ja tam pracuje ; )
Zapraszam Kari na poziomie -1 ; ) obuwie

Ostatnia edycja:
Z zeznan mojej zony ktora dzis widziala biala 159 SW RKR na wlocie do Tarnowa przed godz.10 i czarna 159 SW pod Hotelem Tarnovia.Pozdrawiamy

zona Raidera widziana znowu dzis rano w Straszecinie przed 8 :)

Srebrna 166 na RJS z ramkami widziana dzisiaj w Szebniach koło poczty pozdrawiam

Kto 156-óstką na ramkach jechał wczoraj ok 9:45 Mościckiego koło Polifarbu ? Leciałem Kapiszonem na pierszeństwie, błysnąłem awaryjnymi kierownikowi.

zagladaj na cykliczne spotkania Rzeszów :D mniej wiecej raz na 2 tyg cos sie dzieje :)

Amortyzatory
Powrót