Widziany/Widziana

Pozdro dla właściciela czarnej 166 na ramkach która jechała dzisiaj przede mną od Julianowskiej do Ronda Mjr. Biłyka na Radogoszczu i Pana ze 166 z nalepką MOTUL również na ramkach klbowych którą widuję parkującą na Liściastej.

Nie mniej jednak posyłam pozdro dla właściciela 156 z którym było wczoraj machane na Pojezierskiej przy TESCO i Szymon1506 który zaparkował dzisiaj obok mnie na Łagiewnickiej ;)

Pozdro dla właściciela czarnej 166 na ramkach która jechała dzisiaj przede mną od Julianowskiej do Ronda Mjr. Biłyka na Radogoszczu i Pana ze 166 z nalepką MOTUL również na ramkach klbowych którą widuję parkującą na Liściastej.

Nie mniej jednak posyłam pozdro dla właściciela 156 z którym było wczoraj machane na Pojezierskiej przy TESCO i Szymon1506 który zaparkował dzisiaj obok mnie na Łagiewnickiej ;)

166 z Liściastej również pozdrawia! :)

Pozdrowienia dla Zeba jadącego GTA we wtorek lub środę w Rzgowie w stronę łodzi trasą DK1, ul katowicką ok g 16:10 :)

Ja chciałem pozdrowić kolege ze złotej Alfy 159 na ramkach i pabianickich rejestracjach jadącego wczoraj po Pabianickiej do Portu.
Ten przejazd nie należał do powolnych :P

Pozdro dla czarnej 147 mijanej dziś około 17 na wlocie do Głowna od strony Strykowa.

I jeszcze dla czerwonej (bordowej?) 156 mijanej przy rondzie w Strykowie na wyjeździe w kierunku Głowna ok 19:45.

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Szymon1506 który zaparkował dzisiaj obok mnie na Łagiewnickiej ;)
Pozdrawiam Jędker :)

Pozdro dla czarnej 159 ELW na ramkach lecącej przez Wiśniową Górę

20160301_181853[1].jpg Pozdrawiam kierowcę ze 166 z Busso jadącego przed 19 rondem solidarności. Ciekawe, czy to czyjś świeży nabytek, czy turysta.

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 o nr EL ___SS na ramkach widzianej dziś (01.03.2016) o godzinie 19:15 zawracającej na Mickiewicza pod wiaduktem przy kaliskim ;)

Pozdrowienia dla kierowniczki szarej 166 za którą śmigałem firmowym i 20. PS. Pozycja w klapie po lewej wysiadła. uploadfromtaptalk1456922482698.jpg

Pozdrowienia dla kierownika 159 na ramkach AH mijanej na skrzyżowaniu ulic Kasprzaka-Legionów koło 14.25, mrugane długimi było.

Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej GT na rameczkach i sieradzkich rejestracjach widzianego dziś rano na Pabianickiej koło Portu Łódź.
Pozdrowienia były :)

Pozdrowienia dla Zeba jadącego GTA we wtorek lub środę w Rzgowie w stronę łodzi trasą DK1, ul katowicką ok g 16:10 :)
Dzięki, ale chyba raczej w poniedzialek. We wtorek byłem już w drodze do Puław :)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Chciałbym serdecznie pozdrowić starszego Pana jadącego chyba ze swoim synem alfą 145, który zaczepił mnie, kiedy wysiadłem ze swojej Belli. :) To było naprawdę miłe. :)

A ja dzisiaj rano pozdrawialem się z jasną 159 na Kaliskim i ciemną 156 na Śląskiej. Miły poranek :)

Amortyzatory
Powrót