Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 147 mijanej w niedzielę w Justynowie na światłach
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
No ja w ostatniej chwili spojrzałem, nawet się zastanawiałem czy aby na pewno czarna byłaTa skrecajaca w Niciarke to ja ,tez w ostatniej chwili wyhaczylem Cie w lusterku wstecznymTym razem śmiałem Alfa a nie C5
![]()
I na ramkach stała 156 na Lodowej...
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
No ja w ostatniej chwili spojrzałem, nawet się zastanawiałem czy aby na pewno czarna była
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Czasem kolezanka Malutkaaa nie byla dzis na Manewrowej 6/10 swoja Alfa Gtv :> ???
A tak to; p bo bylem ciężarówka; ) z kolezanka chyba jechalas ja codziennie jestem i to alfa ale po drugiej stronie magazynu; ) firma EGONo kurde.. koleżanka maaalutka to była , ale nie widziałam żaadnego Alfisti , jak to :O ?
JaaaaaaA tak to; p bo bylem ciężarówka; ) z kolezanka chyba jechalas ja codziennie jestem i to alfa ale po drugiej stronie magazynu; ) firma EGOjestem tam kierowca i jezdze kolo komina zaopatruje Ego, Pas, Remus Wirwain, Coco. a przedewszystkim B.s.h na wedmanowej w panele; )
wiec witaj alfistko![]()