Widziany/Widziana

Pozdro dla kierownika niebieskiej 156 sw ETM jadącego dzis przez Andrespol

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

To byłem ja. Dzięki!
Czym jechałeś?

Zgadza się. Jednakże wczoraj na parkingu stało 156 SW na ramkach alfisti :> Chyba że incognito nie dotyczyło samochodu tylko czegoś innego :P
Czegoś innego ;)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

To byłem ja. Dzięki!
Czym jechałeś?
Ja akurat na światłach czekałem na przejściu.
I pozdro dla kierownika srebrnej 147 na blachach EL mijanej dziś w Andrespolu. Machane było.

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla czerwonej 155 widzianej (no, cóż już jakiś czas temu, około tygodnia lub ciut więcej :P ) w Zgierzu przy wiadukcie kolejowym na ul. Długiej (machałem i miałem "odmachnięte" oraz "odmrugnięte" światłami :) ).
Pozdrowienia dla czarnej 147 3d na tablicach EPA *TH* (o ile dobrze pamiętam) w klubowych ramkach stojącej wczoraj około godz. 20:00 pod Centrum Zakupów w Zgierzu (przed Tesco, od strony ul. Łódzkiej).

Pozdrawiam kierownika bordowej 159 TST na ramkach stojącej na ul. Pomorskiej przy Wierzbowej

Pozdro dla czarnej 147 i GT w Andrepolu około 13:30 :)

Pozdrowienia dla właściciela szarej/srebrnej GT zaparkowanej na 1 poziomie parkingu w manu :)

Taka sytuacja na Teofilowie. Pozdrawiam. Ale żeby mieć 159 też w rejestracji to naprawdę... :) :)
IMAG1591.jpgIMAG1592.jpg

Pozdro dla 156 na ramkach AH zaparkowanej pod moim blokiem na Łanowej

Dzięki, dla Ciebie również pozdro, Twoja to pewnie 156 po FL złoty kolor (w kolorach nie jestem dobry :D ale my faceci tak mamy, znamy tylko 3 kolory xD ). Za niedługo będzie gdzieś tam w okolicy stała codziennie, po przeprowadzce (ogólnie ciężko z miejsce parkingowym jest).

Pozdrawiam kierowników: czarnej 159 na Włókniarzy, brązowej 159 o rej. 159 i srebrnej GT na Aleksandrowskiej ;)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla kierowniczki czarnej 159 dla kierownika czerwonej 156 mijanych dzisiaj przed chwilą w Andrespolu. Oraz kierownika czerwonej Giulietty w Andrzejowie

Dzięki, dla Ciebie również pozdro, Twoja to pewnie 156 po FL złoty kolor (w kolorach nie jestem dobry :D ale my faceci tak mamy, znamy tylko 3 kolory xD ). Za niedługo będzie gdzieś tam w okolicy stała codziennie, po przeprowadzce (ogólnie ciężko z miejsce parkingowym jest).

Powitać przyszłego sąsiada :)

Ja mam parę pozdrowień zaległych z czwartku, może ktoś się przyzna.
Po pierwsze, to kto parkuje w Aleksandrowie na tym parkingu:

IMAG3217.jpgIMAG3219.jpg

Po drugie pozdrowienia dla czarnej 156 EPA bodajże sedan skręcającej z placu Kościuszki w Łódzką w stronę Łodzi (ja skręciłem na Retkinię, kolega pojechał prosto Konsantynowską), w czwartek ok godziny 15:30.

Po trzecie pozdrowienia dla kierowcy ciemnej 156 SW skręcającej z Pabianickiej w trasę Górna ok. godziny 20:50

Miłego dnia wszystkim!

Pozdrawiam ciemną 156 EL...UE widzianą na Pomorskiej parę dni temu - pomigane :D
I piękną Panią w czarnej 147 na blachach SJ i ramkach Alfisti Łodz widzianą wczoraj na Rydzowej ;)

Amortyzatory
Powrót