Szymon1506
Nowy
pozdrowienia dla kierownika AR 155 EZG.... mijanego dziś przed 15 koło pałacu Poznańskiego
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdro dla czarnej brery mijanej dzisiaj na strykowskiej kolo 14
a również pozdrawiam, szczerze przyznam zapłakałbym się jak bym miał Brerką codziennie jeździć po Łodzi :/ byłbym pierwszy do zrobienia zbiorowego pozwu przeciw Łódzkiemu magistratowi za stan nawierzchni w mieście !!!
a również pozdrawiam, szczerze przyznam zapłakałbym się jak bym miał Brerką codziennie jeździć po Łodzi :/ byłbym pierwszy do zrobienia zbiorowego pozwu przeciw Łódzkiemu magistratowi za stan nawierzchni w mieście !!!
To chyba o mnie mowaPozdrowienia dla kierownika 159-tki mijanej w sobotę na trasie z Łodzi do Strykowa. Było migane, było odmachane![]()
haha już na światłach patrząc w lusterko wyczułem, że nie będzie lekko dlatego od razu usunąłem się z lewego pasaJa jeszcze przez 150km muszę delikatnie obchodzić się pedałem gazu
Jak coś to jechałem z wideo rejestratorem więc jakbyś chciała obejrzeć jak się śpieszysz to mogę Ci wysłać
Miłego Dnia![]()
Maxine a co tam masz pod macha bo nwm czy kiedyś startować z świateł jak spotkamy się na drodze![]()
Karol, nie było jeszcze tak źle...![]()
Ten wideorejestrator.. hmmm... czyżbym zasłużyła na żółtą kartkę za jakieś przewinienie?![]()
![]()
Gdzie tam, przecież chyba nie przekroczyłaś dozwolonych 70km/h?...![]()
![]()