• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany/Widziana

Taka sytuacja z poniedziałku :) pozdrawiam kierownika alfy 156 ul Romanowska. 13000623_1156480964402664_1094982500_o.jpg

Alfisti są wszędzie :)

Pozdrawiam kolegę czarna 156 na Mickiewicza o 9:00, chyba wyłapał mandacik

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam panią w żółtej GTV z naklejkami Happy(cośtam) widziana dzis około 11 na pabianickiej blisko bednarskiej/wólczańskiej.

a ja pozdrawiam szare Gtv widziane w niedzielę na Piotrkowskiej ok. 8 rano i we wtorek (o ile dobrze pamiętam) na Traktorowej chyba ok. 10 :D

Pozdrawiam AR 166 EL8**UL kolor bordo widzianą wczoraj koło 14.20 na skrzyżowaniu marszałków na lewoskręcie (machane było - jechałem drynką, dopiero net mi dziś zaprażył).

Pozdrowienia dla kierowniczki czerwonej 147 z końcówką rejestracji `UU` - widzianej dziś ok 11;20 na Struga przy Kościuszki.
Jednocześnie pozdrawiam kierownika ciemnej GT z końcówką rej `RY` - widzianego również dziś około południa na Aleksandrowskiej przy Traktorowej.
Niestety jechałem jakimś japońskim wynalazkiem w przeciwnych kierunkach, dlatego nie machałem :(

A tymczasem pod BSH taka sytuacja :)
64ac349d5c799bdf0b84e29f64f38e08.jpg

8026089b14aac38a0f188c6f5925a3fe.jpg

4c851f1db479585741b356c814f66fd2.jpg

Ostatnia edycja:
Często tam stoi, też pozdrawiałem kolegę ostatnio :)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla kierownika z czarnej 159 SW mijanej przed chwilą w Andrespolu

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla kierownika Brery, z którym dzisiaj rano dosłownie przelecieliśmy przez Włókniarzy :)
400.jpg

Pozdrowienia dla Zibiego w jego czarnej GTA widzianego na Tuwima dziś ok. 10 i Roberta ze złotej 147 widzianego wczoraj w Kolumnie (dzięki że mnie wpuściłeś).

Pozdrowienia dla Zibiego w jego czarnej GTA widzianego na Tuwima dziś ok. 10 i Roberta ze złotej 147 widzianego wczoraj w Kolumnie (dzięki że mnie wpuściłeś).
Wzajemnie :) Tak się na początku zapatrzyłeś gdzieś, a ja macham i macham ;)

Wzajemnie :) Tak się na początku zapatrzyłeś gdzieś, a ja macham i macham ;)

Zasatanawiałem się nad tym co mam dzisiaj załatwić :P Dzisiaj i tak będziemy się widzieć wieczorem raz jeszcze (chyba) :P

Raczej nie :) Dziś picuje auto na sobotę bo mam wolny garaż u teścia

Sezon to może być grillowy albo motocyklowy :) No chyba, że dla tych Alfiarzy, którzy wyprowadzają z garażu tylko przy słonecznej pogodzie :P

Amortyzatory
Powrót