Widziany/widziana...

Pozdrowienia dla koleżanki w pięknym biało-czerwonym Mito niedaleko Ronda Ofiar Katynia ;)

Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kolegę w 147 widzianego wczoraj skręcającego w ul. Ugorek. Pomachane :)

pozdrawiam dwóch kolegów w Alfach, spotkani w Brzesku w niedzielę ok. 17-18 (156 i 159)!

Pozdrawiam właściciela czarnej 159 SW na ramkach , spotkanego na ulicy Gęsiej .

Pozdrowienia dla alfaholika, czarna 159 na ramkach, koło rynku w Suchej Beskidzkiej, wyprzedzilem i pomachałem tyle, że z czerwonego ducati ;)

Pozdrowienia dla policjanta z drogówki - Alfaholika, który zatrzymał mnie wczoraj tylko po to, by obejrzeć moją Bellę i pogadać o niej:).

Pozdrowienia dla alfaholika, czarna 159 na ramkach, koło rynku w Suchej Beskidzkiej, wyprzedzilem i pomachałem tyle, że z czerwonego ducati ;)

Również pozdrawiam, teraz będę się rozglądać za Ducati, bo niestety nie zauważyłem ;)

Pozdro dla czarnej 159 oramkowanej KSU koło Karczmy Polany w Kościelisku :-)

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

18.jpg

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla kierowców czarnej 159 i srebrnej 156 na ramkach forum widzianych wczoraj koło 17.30 na al. 29 Listopada w Krakowie.

57.jpg

Ktoś z naszych? Jeśli tak to pozdrawiam :)

Wysłane z mojego LG-H818 przy użyciu Tapatalka

pozdrowienia dla kierownika 159 :) Ładna sztuka :) Galeria rondo Bochnia 20160803_202757.jpg

Pozdrowienia dla kierującego Fiatem 500. Spotkanego dziś ok 15 w Wieliczce. Za późno się zorientowałem i nie miałem czasu by również pomachac i pomrugac :)

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla kierującego Fiatem 500. Spotkanego dziś ok 15 w Wieliczce. Za późno się zorientowałem i nie miałem czasu by również pomachac i pomrugac :)

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Również pozdrawiamy :)
Przy okazji pozdrowienia dla ciemnej 33 na ramkach widzianej wczoraj w Sierczy.

Amortyzatory
Powrót