Widziany/widziana...

Pozdrowienia dla kierownika bialego Mito widzianego przed 10 wczoraj w Mnichowie swietokrzyskie.

Pozdrowienia dla kierownika czarnej Brery stojącej przy galerii krakowskiej. Za późno ramki zauważyłem
;)

Pozdrowienia dla kolegi z białej Alfy 4C widzianego dzisiaj okolo godziny 14 na moście w Bialym Dunajcu. Normalnie cudooooooo:)

nie mieszkam w Tarnowie i nie śledzę, czy macie jakieś spoty, ale chętnie bym wpadła - pozdro:) krok temu na skrzyżowaniu poznałam kolegę w czarnej Giulietcie z KT, od tamtej pory go nie widziałam, może się znacie?:)

aga ejsi widzę że masz w opisie też Kraków więc jeśli masz ochotę to zapraszamy do Krakowa na spoty które są co tydzień o godzinie 19 na Krokusie na parkingu od strony stacji BP :)

Pozdrowienia dla Pani w Alfie z ramkami , widzianej dziś na parkingu pod Medicover .

Pozdrowienia dla kierowniczki 159 na KRA na ramkach widzianej wczoraj okolo 18 w krzeszowicach na krakowskiej

Pozdrowionka dla kierownika AR159 na ramkach forum KR..... widzianej wczoraj po 18 na drodze nr 7 przy wjeździe do Krakowa.

Pozdrowienia dla czarnej AR166 KBR widzianej wielokrotnie na A4 w kierunku Krakowa ok 12.

Pozdrawiam trzy Alfy 156 147 i GT widziane wczoraj wieczór w Oświęcimiu pod kauflandem. Pomachane, odmachane. Strzelam że w drodze na nocna jazdę :)

Wysłane z mojego D6503

Pozdrowienia dla kierownika kierowniczki 156 na ramkach widzianego w kochanowie dzisiaj kolo 11 . A później czerwone gt w okolicy jaworzna w kierunku a4 kolo 12 ;)

Amortyzatory
Powrót