Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Faktycznie nie zauważyłem ale również pozdrawiam [emoji6]Czarne oramkowane 156 z naklejkami QV na ul. Pleszowskiej, kierownik zapatrzony w telefon to mnie nie widział
Pozdrawiam. Do pracy leciałemPozdrowienia dla kolegi z czarnej 147 widzianej dziś o 7.50 w Krakowie na Jana Pawła II przy skrzyżowaniu z Meissnera rej.......YF
Pomachane :ciao:
ps. ładnie Ci się zebrała ze świateł !
Również pozdrawiam miłego kolegęPozdrawiam ładną panią z czarnej 147 koło tandety widzianą po 16 dziś
Pozdrawiam właściciela/właścicielkę czerwonej AR 156 rej KNS widziana w niedzielę 3.05 w Nowym Sączu. Ulicy nie znamOsiedle z nowym Kościołem
I właściciela/właścicielkę czarnej AR 156 rej KMY ustrzelonej pod domem w Krzyszkowicach koło Myślenic w piątek 1.05. Obydwie na ramkach.