Widziany/widziana...

Pozdrowienia dla pary z czerwonej 147 na KR...TM spotkanej pod M1;) Wpuszczanie w Astrze to nie to samo co w Alfie, ale klub zobowiązuje:D

Pozdrowienia dla kolegi który mył swoją 7 przed chwilą na Doktora Twardego w krk.
W ostatniej chwili zauważyłem ramkę ;)

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej AR 166 dzisiaj około godziny 15:45 ul. Rabsztyńska Olkusz :) w ostatniej chwili zauważyłem biało-czerwone ramki słońce świeciło prosto w oczy :cool:

Kto to mnie śledził wczoraj w okolicach ronda Grzegórzeckiego w czerwonej GTV 3.0 KR47... ?
P.S. Kolor niesamowity, a samochód chyba codziennie polerowany ;)

Kto to mnie śledził wczoraj w okolicach ronda Grzegórzeckiego w czerwonej GTV 3.0 KR47... ?
P.S. Kolor niesamowity, a samochód chyba codziennie polerowany ;)

Nie pamiętam dokładnie jak kolega się nazywał ale wczoraj mieliśmy małe SPOT-kanie na Galerii Rondo w Bochni i wracał pewnie, nie ukrywam że chyba kolega używa najlepszych wosków, past polerskich itp ;D

Pozdro dla kierowcy czarnej oramkowanej GT na rejestracji KLI widzianej dziś koło południa na Bulwarze Narwiku w NS :D

Pozdrawiam ciemno-szarą 146 na blachach KR 29xxx spotkaną dzisiaj na opolskiej, ok 15:30 :)

Granatowa 147 KRA 84... w zielonkach po szesnastej.Z ramkami

pozdrawiam kierowce srebrnej 156 SW ma KR... widzianej w niedziele rano za Hutnikiem na skrzyzowaniu z Klasztorna..stales chwile za mna na prawym pasie.

pozdrawiam:D ciemna AR 147 na KWI... wczoraj rano na brzegach :D

Czyja ciemna, oramkowana 156-ka SW stojąca na parkingu Lidla przy Jana Pawła II w Krakowie dziś 20.02.2015 o godz. 9.00 ? :D

Pozdrawiam kierowcę granatowej AR 156 rej KRA (ramki) spotkanej dziś o 12 w Skawinie, oraz kierowcę srebrnej z czarnym trójkątem na masce 156 rej KRA widzianej dziś po 12 za mostem na Skawince ;)

Pozdrawiam Kolege z ktorym sie mijalem przy wjezdzie na parking podziemny w Galerii Bronowice dzisiaj ok 20.00. Lapki byly :)

pozdrawiam własciciela granatowej 159 sedan orankowana jadaca przez błedow KOL........ pomachane ale kolega chyba nie zauwazył.

Amortyzatory
Powrót