Widziany/widziana...

Serwus dla srebrnej 159 KR...MY, oramkowanej, mijanej prawie codziennie po 16 na Zamoyskiego

Pozdrawiam kierowcę czerwonej Giuletty, rejestracja SO :)

Mam też dość nietypową sprawę - gdyby ktoś widział na sprzedaż nakładki na pedały i końcówkę wydechu do 159 od Misia, w Krakowie, bądź okolicach, od sprzedawcy, który nie wie, skąd one są, to proszę go lać w mordę - wczoraj takie skradziono mi z samochodu...

Nakładki ze środka czy czekały na zamontowanie w bagażniku ? Cos jeszcze zginęło ?

Leżały w bagażniku.
Na szczęście nic bardzo wartościowego - uchwyt na telefon, ładowarka USB, cały zestaw naprawczy, jak również łopata do śniegu, ściereczki czyszczące, szczotka i 'skrobaczka' do szyb...
Najbardziej boli rozbita szyba, uszkodzona uszczelka, rysa na boku i urwana rączka do otwierania maski.

Szkody prawdopodobnie pokryje AC, ale mimo wszystko raz, że auto mi zabrano na kilka dni, a dwa, jakiś niesmak pozostał.

Ach, zapomniałbym - 2 złote z tunelu środkowego też mi zabrali.

Ostatnia edycja:
pewnie dla te 2 zlote sie polakomily Cygany a reszta to przuy okazji byla :P

Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej GTV KR477xx ze skrzyżowania Włoskiej i Nowosądeckiej. Mrugałem ale w słońcu pewnie niewiele było widać. Ładna sztuka!

pozdrowionka na Pani w czarnej 156 FL KR xxxTA ? widzianej po 10:00 na skrzyzowaniu kamienskiego/wielicka i goscia w czarnej GT widziany przed 13:00 na wielickiej KRA xxxxx

Witam, czyja to AR159 parkująca dzień w dzień w Makowie Podhalańskim na dworcu na parkingu? Ramki forumowe :D, aż ciekaw jestem któż to może być.

Czerwona 147 dziś po 12 wyjeżdżała spod Tesco na Babińskiego w Krakowie - nie wiem co tam jeszcze jest ;) Pozdrawiam!

TO jeszcze dziś (piątek) butelkowa zieleń AR 145 na ramkach, po 13 na Ruczaju. I ciemna 166 chyba RJS po 14 na Klasztornej - były łapki - pozdrawiam raz jeszcze :)

Ostatnia edycja:
Witam, czyja to AR159 parkująca dzień w dzień w Makowie Podhalańskim na dworcu na parkingu? Ramki forumowe :D, aż ciekaw jestem któż to może być.

To moja 159 :) Jednak innej alfy tam za często nie widzę :)

Amortyzatory
Powrót