Widziany, Widziana, Widziani :)

• Autor wątku Autor wątku mc007
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Zauważyłem dziś srebrną Alfę 156 pod Turawa Park zaparkowaną w pobliżu mojej. Oczywiście na klubowych ramkach. Przyznać się, kto się przyczaił ? :D

Dosłownie 20 minut temu widziana biaała GT na Prudnickiej w Nysie, POZDRO :D

Ostatnia edycja:
Czyje białe MiTo na blachach OPO stało dziś w Wołczynie na rynku ? Stałem chwilę ale kierowca/kierowczyni się nie zjawiali.

Widziana biała 156 z czarnym dachem na Sienkiewicza w Opolu około 15:45 tablice RZ... pozdrawiałem ale zero reakcji chodź ramki alfaholicy.org, kierowała chyba kobieta. Pozdrawiam tą osobę może teraz chociaż mnie zauważy :)
Parkuje dość często na Chabrach koło Zebry ma ramki ,aleraczej tylko tyle wspólnego z forum :)

Parkuje dość często na Chabrach koło Zebry ma ramki ,aleraczej tylko tyle wspólnego z forum :)
Bardzo często też w mieście - okolice Osmańczyka - ostatnio ją mijałem, mrugałem - też 0 reakcji.. Możliwe, że po prostu kupione auto na ramkach :)

ja pozdrawiam dwóch kierowców 159tek mijanych dzisiaj w Opolu (okolice Prószkowskiej) - kierowca srebrnej 156 busso :)

Dzisiaj kolo 17 widziana czarna 147 na Chełmońskiego w Nysie, odmachane - pozdrawiam!

Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 147 widzianej dzisiaj w Krapkowicach po godzinie jedenastej :D Machałem z białego Iveco, ale kolega był zbyt zajęty jazdą :D :D

A to pewnie ja.Gdybyś jechał swoją na pewno bym odmachał. :D

Ogółem już Cię chyba drugi raz widziałem. Często jestem w Krapkowicach właśnie tym Iveco także miej to na uwadze i do zobaczenia :D

pozdrowienia dla bartka z czarnej 159 z prszki miła rozmowa pod baloonem w kluczborku

- - - Updated - - -

byłem w sobote w karolince kilka alf mijałem pozdrawiałem ale bez odpowiedzi pozdrawiam

podzielam Twoje spostrzeżenia, mało kto pozdrawia, a jeszcze mniej odpowiada. Pewnego razu pod Olesnem mijałem kobietę w czarnej 159 (OOL) i pozdrawiałem ale bez odzewu. Miniony weekend też ją mijałem ale już nawet się nie starałem. Podobnie zresztą sprawa się ma w Opolu.

może spotkamy się w wołczynie alfisci alfaholicy na dniach wołczyna w ostatni weekend czerwca postaram sie o miejsca w jednym miejscu gdzie jest sporo gapiów i ludzi ktorzy z pewnoscią chetnie obejrzą nasze BELLE moze scigniemy kilka fajnych alf moze matejko by zechciał nas zaszczycic soja147 gta będę pisał co i jak choc czasu niewiele ale u nas kilka ale bedzie z kluczborka rowniez msle ze praszka wieleuń też nas zaszczycą pozdrawiam

pozdrowienia dla bartka z czarnej 159 z prszki miła rozmowa pod baloonem w kluczborku
byłem w sobote w karolince kilka alf mijałem pozdrawiałem ale bez odpowiedzi pozdrawiam

Również pozdrawiam i wzajemnie dzięki za spotkanie! :)
Co do Alf w Klb to raz mi ktoś odmachał w 159, ale w 156 już nikt.
Niestety ostatni weekend czerwca mi nie pasuje, ale jestem za spotkaniem 7-ego albo 13,14-ego czerwca.
6 czerwca wybieram się do Czech na zlot (kto jeszcze jedzie?) w temacie:
http://www.forum.alfaholicy.org/zlo...8_grande_pregio_squadra_moravia_jeseniky.html

Amortyzatory
Powrót