Widziany, Widziana, Widziani :)

• Autor wątku Autor wątku mc007
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam, dawno nie byłem na forum i dopiero przeczytałem.

Gtv można tam spotkać codziennie ;) Jakie tam koledzy podłączali ?

Podłączałem we wtryskarkach powietrze i te układy do chłodzenia form.Te ładne przewodziki gumowe przy tych maszynach to moje :) Podrowionka
ps.W zielonych ancugach my biegoli ;)

Dziś po 13stej koło Kluczborka machane dla 159tki klubowej TI z ringami lamp przednich :)
Nowy nabywca furmanki szewiego jest ze swion nie przerejestrowalem wtedy jeszcze. A pochodze z opolskiego stad mozecie mnie tam widywac bo bywam u rodzinki co jakis czas. Rowniez pozdrawiam
Dziś mijałem się w Starym Oleśnie z oramkowaną 159 z ringami blachy WN. Godzina 20.20

To ta sama :) Czy to byłe auto Szewiego ?

Też właśnie tak zaczynam powoli myśleć, ale nowy nabywca furmanki Szewiego jest ze Świętochłowic, więc blachy powinny być SW aczkolwiek jeszcze może nie zdążył przerejestrować. Szewi mieszka W-wie więc blachy WN nic dziwnego. Jednak wydaje mi się że Alfa nie była czarna a Szewiego była.

Pozwolę sobie na mały OT i pozdrowię miśków w nieoznakowanej Insigni z videorejestratorem, którzy to bardzo chcieli mnie dziś upolować na trasie Ozimek - Opole :P. Nawet gdy zjechałem z głównej drogi, eskortowali mnie nadal :cool:

PS
Poznalem kilku fanów Alfy Romeo w tych służbach, więc jeszcze raz pozdrawiam i nie do zobaczenia :o

Dzisiaj widziane kilka alfek z klubu:
ok. 14 w K-Koźlu 156 na ramkach SK, ok. 14:45 w okolicach Krapkowic czerwona 147 OKR (axl147?), następnie ok. 15:10 na plebiscytowej w Opolu białą 159 na OST z Alfa Car i ok. 16 w okolicach Castoramy w Opolu czerwona GT na OP. :)

Jeżdzę teraz bordową 166 po lifcie jak coś OP 7775E ;)

Koniecznie pochwal się nową 66! :)

Dzisiaj widziane kilka alfek z klubu:
ok. 14 w K-Koźlu 156 na ramkach SK, ok. 14:45 w okolicach Krapkowic czerwona 147 OKR (axl147?), następnie ok. 15:10 na plebiscytowej w Opolu białą 159 na OST z Alfa Car i ok. 16 w okolicach Castoramy w Opolu czerwona GT na OP. :)

Jeżdzę teraz bordową 166 po lifcie jak coś OP 7775E ;)

a zastanawiałem się czy to nie twoja właśnie:D

Kilka dni temu na rondzie w Ozimku, późnym popołudniem, trafiłem na czerwoną 159 w sedanie, tablic nie widziałem, więc nie wiem czy ktoś zrzeszony, niemniej jednak pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam Alfę GT na ONY widzianą w poniedziałek popołudniu pod tesco w Opolu i Proxima Alfę widzianą dzisiaj rano na niemodlińskiej, śliczna jest, nawet na zimówkach:)

Biała GT na ONY to Neiss :) Też wczoraj widziany na trasie w okolicach Sidziny. + przedwczoraj 166 na OB w Kopicach ok. 15, a dzisiaj czerwona Brera na OPO w Opolu.

A właśnie, że nie biała. Ciemniejszy kolor, chyba granatowy. A Brera z ramkami?

A właśnie, że nie biała. Ciemniejszy kolor, chyba granatowy. A Brera z ramkami?
Widziałem dzisiaj :) Pierwszy raz. Ciemna Brera na ONY. Widziana ok 8 w Opolu
+ widziałem też chyba Ciebie na rynku w Opolu ok 16(przenosiłem stand przez ulice przed Tobą :P), chyba że to ta druga w tym kolorze..

Na bank widziałeś mnie, bo kojarzę, że puszczałem kogoś ze standami na rynku w piątek :) Trzeba było machać, zatrzymałbym się.

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156, ktory mnie pozdrawiał dziś na trasie Opole - Chrząstowice :D

Biała julka na OP widziana dziś ok 7:45 na Plebiscytowa/1 maja

Pozdrawiam Ekierto i jego poprzednią 166 :)
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• 2014-12-11 14.03.29.jpg
    2014-12-11 14.03.29.jpg
    97 KB · Wyświetleń: 183
  • 2014-12-11 14.03.50.jpg
    2014-12-11 14.03.50.jpg
    83.6 KB · Wyświetleń: 184
Amortyzatory
Powrót