• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, Widziana, Widziani :)

• Autor wątku Autor wątku mc007
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Węgorz byłeś w okolicach i nie dałeś znać?

Edhel, kiedy znalazłem się za nią w Turawie, od razu zaczęła przede mną uciekać, zupełnie tak jakby mnie znała...:cool:
Pomyslałem więc, że skoro mam w tamtych okolicach tak niskie notowania, to nadal będę ukrywał sie w lasach nad jeziorem...
A tak na serio, daj znać ,kiedy u mnie znów będziesz, zrehabilituję się. Pozdrawiam.

Dziś po 13stej koło Kluczborka machane dla 159tki klubowej TI z ringami lamp przednich :)

Też właśnie tak zaczynam powoli myśleć, ale nowy nabywca furmanki Szewiego jest ze Świętochłowic, więc blachy powinny być SW aczkolwiek jeszcze może nie zdążył przerejestrować. Szewi mieszka W-wie więc blachy WN nic dziwnego. Jednak wydaje mi się że Alfa nie była czarna a Szewiego była.

Pozdrawiam Warsztatpusz. To ja 2 tyg. temu kupiłem chłodniczkę :).

Nie trąbił przypadkiem ktoś w moim kierunku w miejscowości Świerczów w niedziele ? Jechała za mną czarna Alfa, zjechała z ronda pierwszym zjazdem na Opole.
Godzina późna koło 22 /23.
Jeżeli były wcześniej jakieś próby kontaktu, mruganie światłami, awaryjne itp to sorry ale jedyne co miałem w głowie to nie stracić gwintu i felg na tych kocich łbach i Alfę skumałem dopiero jak ktoś zaczął nie wiem na co trąbić :D

I widziany też w Suchej jadący w stronę Strzelec też przed 8.

Kurde, rozglądałem się i nikogo nie widziałem, pozdrawiam :)

Pozdrawiam kierowce białego Miciaka blachy OPO. Jechałem ojcową czarną 166 2.4 mrugałem awaryjkami Pozdro.

Pozdrawiam kolegę z 166 na ONY widzianego dziś koło Biedronki w Kietrzu

Pozdrawiam kierownika czarnej 156 SW nr: ONY ktory dzisiaj nad ranem pedzil ze mna od wroclawia na Gliwice.

Gesendet von meinem Xperia Arc S mit Tapatalk 2

Pozdrowienia dla kierownika czarnej GTV na OST stojacej na parkingu pod Coroplast-em w Strzelcach Widziana dzis i wczoraj.Podłaczam w tej firmie maszyny:)

Pozdrawiam, dawno nie byłem na forum i dopiero przeczytałem.

Gtv można tam spotkać codziennie ;) Jakie tam koledzy podłączali ?

Pozdrawiam czerwoną 147 na OKR widzianą wczoraj w Opolu na Partyzanckiej ok 15. Machałem, ale chyba nie widziałeś, bo jechałem caravelle:)

Amortyzatory
Powrót