Widziany, Widziana, Widziani :)

• Autor wątku Autor wątku mc007
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam:) to Ty wpuściłeś mnie przy wyjeździe spod Lidla? Szukałem ramki, ale nie znalazłem:)

jak 166 w Ozimku, to pewnie ja... no chyba, że jakaś przejezdna :P

mnie łatwo poznać po wielkich wydechach z tyłu, kwadratowej tablicy z przodu i z tyłu ramkach Klub Alfa Romeo Pomorze ;)

W poniedziałek widziana czarna 156 OP96*** w Niemodlinie, w środę mijana Mito na OPO****. :)

Jakiś czas temu widziałem na parkingu PO czerwoną 147 z całkiem ładnymi felgami na rejestracji OPO, ostatnio na trasie Opole - Strzelce Opolskie czarną 156SW z rejestracją zdaje się też OPO.
Co ciekawe podczas jeżdżenia po Opolu raczej żadnych Alf nie widuję ;)

Ja jeżdżę czarną 159 SW ti (CZARNY GRILL I CZARNE 19)
Jak poznacie to mrugac :)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowionka dla posiadaczy Alfa obecnych wczoraj na Auto master Show Pozdrawia "Niebiesko czarna 146" Było parę szt.

jak 166 w Ozimku, to pewnie ja... no chyba, że jakaś przejezdna :P

mnie łatwo poznać po wielkich wydechach z tyłu, kwadratowej tablicy z przodu i z tyłu ramkach Klub Alfa Romeo Pomorze ;)
Właśnie dziś widziałem, jak stała Twoja 166 na Piastowskiej ok 20-tej. Wydechy spore ;) Ale kolor ładny.Dlaczego kwadratowa blacha z przodu?

Pozdrawiam zieloną 156,oramkowaną zaparkowanej na Wiklinowej w Koźlu ;)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kolegę w czarnej 159 na OP, który wpuszczał mnie w korek na ul. Katowickiej wczoraj :)

Srebrna 156 TSpark widziana wczoraj ok 16 na Piastowskiej w Opolu :)

Widziana dzisiaj ok 18.30 piękna 166 koło Dino w Mechnicach. :)

Widziana czarna GT na blachach OKL w Źlinicach ok 13 z naklejką włoską flagą z klubu i kolorowymi felgami :D

@Dejv

To prawdopodobnie ja, pozdrawiam:)

Pozdrawiam też Panią w złotej 147 widzianą w niedzielę w Chmielowicach, z którą wymieniłem się łapkami:)

Ostatnia edycja:
Pozdrowionka Dla posiadacza Czerwonej MiTo na OK widzianej dziś w Kłodnicy koło 9 rano.
Oraz Oczywiście dla koleżanki ABU mijaliśmy się koło ronda blisko Tesco.

Neiss widziany wczoraj na rynku jakoś 16-17 w Nysie wsiadający do GT.

Amortyzatory
Powrót