• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Widziany, widziana, widziani

Zamówie sobie niedługo klubowe, poprzednią 159 z klubowymi mi skasowali przód i tył więc i ramki poszły sie !@#$%

Kupiłeś ją u Nagórskiego?

- - - Updated - - -

Mam nadzieję, że część z Was przybędzie na IV zlot chartatywny by Moniq w Żerkowie na MCT 17 marca. Do wczoraj były zapisy ale można przybywać na impreze. Już maszyna się szykuje ;-)

Kupiłeś ją u Nagórskiego?
Nie. Kupilem ja w niemczech za 4700 eur bo niemiec myslal ze zepsuty dpf i silnik i tak napisali mi na fakturze. Okazalo sie ze pekla im opaska na wezu z turbiny do IC i spadl waz. Dpf wprawdzie dostal po dupie ale chemiczne czyszczenie przywrocilo go do zycia. Naprawa auta kosztowala grosze poza pakietem startowym. Opaska i plyn do czyszczenia dpfa.

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kierowcę czerwonej 147 FL oramkowanej widzianego Piątkowska - Al. Solidarności i skręciłeś w Mieszka I.
Ja to ten co jechał przed Tobą na piątkowskiej :P

Pozdrawiam kierowcę czerwonej 147 FL oramkowanej widzianego Piątkowska - Al. Solidarności i skręciłeś w Mieszka I.
Ja to ten co jechał przed Tobą na piątkowskiej :P
Pozdrawiam alfe 156 widziana o 11:20 na dk32 w Ruchocach na rej PWL

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla białej Giulii Veloce przy cmentarzu na Morsaku od niebieskiej Giulii Veloce :)

Pozdrawiam jasio79 widzianego w sobote 24.03 na trasie Buk Poznań, łapa i światełka były:D leciałem czarną 159ti. W niedzielę również Cię widziałem, jechałem za Tobą GTA przez Nowy Tomyśl.

Wracałem do domu z weekendowej przejażdżki.Widzę że często bywasz w NT?

Pozdrowienia dla zielonej <chyba :P > 147 na PL- okolice Cytadeli w Poznaniu :)

Dla kierowcy niebieskiej 159SW rej. FG237*- okolice dworca w Poznaniu :)

Dla właściciela AR na PKN62** okolice Matejki w PO :)

Pozdro dla Kierowcy AR159 (PO....) na DK15.!!!
vlcsnap-2018-04-01-13h41m13s539.jpg

Pozdrawiam kolegę sobowtóra [emoji39]
76.jpg
77.jpg

Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót