rychuslu89
Użytkownik
Mercedes w210 mój przyznam się
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zamówie sobie niedługo klubowe, poprzednią 159 z klubowymi mi skasowali przód i tył więc i ramki poszły sie !@#$%
Nie. Kupilem ja w niemczech za 4700 eur bo niemiec myslal ze zepsuty dpf i silnik i tak napisali mi na fakturze. Okazalo sie ze pekla im opaska na wezu z turbiny do IC i spadl waz. Dpf wprawdzie dostal po dupie ale chemiczne czyszczenie przywrocilo go do zycia. Naprawa auta kosztowala grosze poza pakietem startowym. Opaska i plyn do czyszczenia dpfa.Kupiłeś ją u Nagórskiego?
Na mietasa nie zwróciłem uwagiMercedes w210 mój przyznam się![]()
Pozdrawiam alfe 156 widziana o 11:20 na dk32 w Ruchocach na rej PWLPozdrawiam kierowcę czerwonej 147 FL oramkowanej widzianego Piątkowska - Al. Solidarności i skręciłeś w Mieszka I.
Ja to ten co jechał przed Tobą na piątkowskiej![]()
Dzieki. P0 busso to Ty?Pozdrawiam jasio79 widzianego w sobote 24.03 na trasie Buk Poznań, łapa i światełka byłyleciałem czarną 159ti. W niedzielę również Cię widziałem, jechałem za Tobą GTA przez Nowy Tomyśl.
Wiem. Widzialem w lusterku. Jechales za mna poznanska od ogrodowej, potem kosciuszki i gdzies tam mi zniknalesTak to jaJechałem przepisowo
![]()
Kobiete mam niedaleko i w weekendy czasem smigam do behapowca na silkeWracałem do domu z weekendowej przejażdżki.Widzę że często bywasz w NT?
Również pozdrawiam serdeczniePozdrowienia dla zielonej <chyba> 147 na PL- okolice Cytadeli w Poznaniu
![]()
Pozdrowienia dla właścicielki czerwonego MiTo na ELC23** - Rondo Jana Nowaka- Jeziorańskiego w Poznaniu![]()
A dziękuję, nie widziałam Cię!![]()