Widziany, widziana, widziani

Sterownik od skrzyni poszedł,w moim rozumieniu to znaczy że się zepsuł
Niewiedziałem że zalany

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Ponoć nagminny problem w 166 automat. Rozszczelnia sie nagrzewnica i zalewa sterownik skrzyni. Nowy ponad 4 koła a używki pozalewane ... Zostaje w takiej sytuacji kupić drugą roz... 166 i poprzekładać części

Panowie, czy ktoś z okolic Leszna ma komputer z możliwością podpięcia się pod 3pin? Mam do skasowania parę błędów ale niestety nikt nie daje rady z podpięciem!! Odwdzięczę się jak mogę :)

Pozdtowienia dla klienta p. Maruniaka ;-)
Niech wizyta zakonczy sie sukcesem.
136.jpg

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla 156 v6 "PO BUSSO" droga Poznań-Nowy Tomyśl :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Tak, chciałem gonić, ale zanim włączyłem się do ruchu nie miałem szans przy tym natężeniu. :) // Właściwie, to nie czarna - Verde Muschio :P

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ostatnia edycja:
Hmm... chyba dobrze, że nie goniłeś.Miałem zabawe z mazdą 6. Gość nie odpuszczał nawet dobrze się trzymał.Niewiele brakowało do kontaktu z sarną.

Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 159sw z ramkamiASO Nagórski wyprzedzonej dzisiaj po godz 12 na wylocie z NT w kierunku Zbąszynia.

Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 159sw z ramkamiASO Nagórski wyprzedzonej dzisiaj po godz 12 na wylocie z NT w kierunku Zbąszynia.
Rowniez pozdrawiam ;-) to moja druga 159. Poprzednia z ramkami klubowymi mi skasowali, te mam od miesiaca

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Rowniez pozdrawiam ;-) to moja druga 159. Poprzednia z ramkami klubowymi mi skasowali, te mam od miesiaca

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Ładnie się prezentowała od tyłu i w lusterku wstecznym Sciągnij tylko ramki tego pseudo serwisu :-)

Przyznawać się czyje Alfy dzisiaj mogłem zobaczyć u Maruniaka? :P
Jedna oramkowana niebieska 156 sw przy ulicy
GT z wyciętym otworem w klapie (co to za misja?)
159 na podnośniku
i jeszcze jedna GT w środku nad tunelem

Amortyzatory
Powrót