Widziany, widziana, widziani

Czyżbyśmy się znów spotkali w mieście? Okolice Malty, ok. 21.30? If so, pozdrawiam Kolegę ponownie:-)

Tak, spotkalismy sie na Baraniaka przed swiatlami przy Jana Pawla :)
Wzdluz galerii jechalem kawalek za Toba i pomrugalem ;-)

Tak myslalem ze to mozesz byc Ty skoro blachy jeszcze PWA ;-)

Tak wiec pozdrawiam ponownie.

Tak w ogole powiem Wam ze 3 tygodnie temu w piatek wieczorem jechalem A2 na Wawe i gdzies miedzy Kominem a Strykowem wyprzedzilem srebrna 159 SW, mrugnalem awaryjnymi na pozdrowienie i sie 'oddalilem', srebrna mrugnela chyba dlugimi. Po paru minutach ta '9 dojechala do mnie i ciagnelismy razem jeden za drugim.
Mija kilka minut i dojezdzamy do czarnej 159 na ramkach, mrugal jej i macham przez szybe i przez chwile czarna rowniez dolacza do nas i jedziemy razem 3x 159 :D
Czarna wolala jechac wolniej wiec odpadla po paru minutach, ale srebrna ciagnela za mna az do wysokosci Lodzi, na koniec mrugnela na pozegnanie, tak wiec pozdrawiam rowniez kolegow spotkanych na drodze :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Tak w ogole powiem Wam ze 3 tygodnie temu w piatek wieczorem jechalem A2 na Wawe i gdzies miedzy Kominem a Strykowem wyprzedzilem srebrna 159 SW, mrugnalem awaryjnymi na pozdrowienie i sie 'oddalilem', srebrna mrugnela chyba dlugimi. Po paru minutach ta '9 dojechala do mnie i ciagnelismy razem jeden za drugim.
Mija kilka minut i dojezdzamy do czarnej 159 na ramkach, mrugal jej i macham przez szybe i przez chwile czarna rowniez dolacza do nas i jedziemy razem 3x 159 :D
Czarna wolala jechac wolniej wiec odpadla po paru minutach, ale srebrna ciagnela za mna az do wysokosci Lodzi, na koniec mrugnela na pozegnanie, tak wiec pozdrawiam rowniez kolegow spotkanych na drodze :)

...wypraszam sobie, nie 'odpadłem', tylko dostosowałem prędkość do wysokości zawieszenia, które przy dwóch osobach z tyłu i bagażu na nierównościach potrafi przytrzeć:-D

To był 10.06.2016, okolice +/- g.20.30? :-)

Czyli nie do wysokości zawieszenia tylko do grubości dystansów,a tyle razy pisało się ICEmanowi ,że 15 z tyłu to za dużo.:)Zmien na 8mm i już nie "odpadniesz":)

Czyli nie do wysokości zawieszenia tylko do grubości dystansów,a tyle razy pisało się ICEmanowi ,że 15 z tyłu to za dużo.:)Zmien na 8mm i już nie "odpadniesz":)

Jedno plus drugie robi swoje :-)
Dystanse, zawieszenie, obciążenie. Na razie nie zmieniam (czas), bo obcierka jest megasporadyczna. Ale jest, a co ciekawe - tylko prawe koło, pewnie jakaś asymetria.

Pozdrawiam :-)

Wysokość sprężyn akurat tutaj niema nic do rzeczy.czy to eibach czy seria dobije tak samo.

...wypraszam sobie, nie 'odpadłem', tylko dostosowałem prędkość do wysokości zawieszenia, które przy dwóch osobach z tyłu i bagażu na nierównościach potrafi przytrzeć:-D

To był 10.06.2016, okolice +/- g.20.30? :-)

A2 jest nierowna ? ;-)
Tak, to byl 10.06, wieczor wiec godzina moze sie zgadzac. Odwozilem wtedy malzonke i mala alfistke (obecnie 10 tygodni) do Suwalk do rodziny z powodu mojej podrozy sluzbowej do Finlandii.

Wiec pierwszy raz spotkalismy sie nie na Srodce a na trasie ;-)
Jesli to byles Ty to ta srebrna '9 wpuscila Cie przed siebie - tak widzialem w lusterku przynajmniej.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Są takie miejsca na A2, że auto lekko 'płynie' i wtedy przyziemiam:-)

Na to by wyglądało, że wtedy to byłem ja - i również ja zapamiętałem taki 'peleton' trzech 159 :-)
Niestety dokładnych ruchów kierowcy ze srebrnej już nie... :-)

Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156 na rondzie w Wolsztynie dziś ok. 16

Ale z tą druga 166 to mnie zaskoczyles. Nigdy tam 166 nie widzialem. W ogole w Poznaniu widuje tylko jedna przed FL bo parkuje na wildzie niedaleko Lidla. A tak to posucha

Lupus, na pewno jedna przedliftowa grigio nettuno gdzies na Garbarach się chowa, poznałem gościa jak od niego felgi kupowałem

Pozdrawiam kierownika ciemnej 159 SW Ti na ramkach, przyczajonej wczoraj między kościelną a mylną.

W sumie mijam codziennie ale nigdy nie pozdrawiałem :)
A więc pozdrawiam kolege mijanego codziennie rano na DK5, który śmiga 9-ką SW na rejestracjach chyba CMG ;)

Odkrycie z dziś: piękna czerwona 159SW na Wojskowej, koło 8.45 rano. Pozdrawiam:-)

Pozdro dla kierowcy srebrnej 166 przedlifta,wczoraj niedaleko Biedry w Komornikach :)

A cóż to za 166 (chyba brunello rosso) stoi właśnie na parkingu plazy w Poznaniu? :)

Odkrycie z dziś: piękna czerwona 159SW na Wojskowej, koło 8.45 rano. Pozdrawiam:-)
Pozdrawiam :) praktycznie codziennie tamtędy jeżdżę ;)

Przy okazji pozdrowienia dla kierowcy ciemnej 147, dzisiaj na Wyspiańskiego przy skrzyżowaniu z Wojskową około 16:15 :)

Niestety,moje.Nie zdążyłem się ani nacieszyć ani pochwalić....
Taka mała uwaga - nie przywiązujcie zbyt dużej wagi do artykułów na epoznań,bo często mijają się z prawdą...

Twoja wina czy pieszego? Bo tak jak mówisz, epoznan w kiepski sposób serwuje informacje

Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót