• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany, widziana, widziani

To Ty często parkujesz swoją na rynku w Korniku?
Musimy się zgadać...

Pozdrawiam kierowce z czarnej 159 na ramkach widzianej wczoraj ok 15:40 na rondzie przy Auchan w Komornikach :) akurat jechałem do pracy od Auchan i z tyłu zauważyłem rameczki :)

Pozdrawiam! :D
- 147 na PO748**, Mickiewicza, P-ń
- 147 na PWR79**, M1, P-N
- 159 Wojtka ;D p. Lidl'a, Jarocin

pozdrawiam srebrną 166, na ucho busso, widziana na kampusie Morasko :)
kręciłem się z synem na rowerku

Ktoś dzisiaj na Niegolewskich zaparkował 166 na ramkach i na niepoznańskich tablicach koło mojej:) pozdrawiam!

Pozdrawiam kierowcę srebrnej? (jasnej)159 berlina na oramkowanych blachach pgs gnającą dzisiaj ok 20.30 koło m1.

Ostatnia edycja:
A ja pozdrawiam kierowce srebrnej 166 na rameczkach w Lesznie na krzyzowce JP||. Łapka była juz z daleka ;)

Sorry za to nagłe hamowanie dzisiaj na zjeździe, ten opel przede mną nagle dał po heblach przed pasami. [emoji14]
To już wiem skąd takie korki na katowickiej....
Koledzy sobie spota robią :-D :-D A miasto stoi :-P

To już wiem skąd takie korki na katowickiej....
Koledzy sobie spota robią :-D :-D A miasto stoi :-P
Nic mi nawet nie mów... :edziamaruda:

Planowo ma trwać do końca listopada, czyli realnie gdzieś w lutym skończą. Póki co jeżdżę przez szczepankowo bo nie ma jeszcze wielkiego ruchu, ale jak więcej ludzi tam zacznie jeździć to chyba zacznę gluszyną na borówiec objeżdżać bo nie widzę bardzo innej opcji...

Ja się tylko pytam co hrabiostwo robiło w wakacje, kiedy ruch był mniejszy....
Dodatkowo, dlaczego nie pracują w nocy ???
Ostatnio stałem 3 godziny w korku pomiędzy węzłem Komorniki a Krzesiny. 3 godziny na autostradzie....
Dobrze ze wcześniej zatankowalem :-D
Khot, rozumiem, że zamiast z kawą jeździsz z meliską w termosie :-D

Pozdrawiam

Jak ja się cieszę że zrezygnowałem z jazdy autostradą. Hetmanską jedzie się o wiele lepiej a i bliżej

Wyryte rantem felgi

Amortyzatory
Powrót