• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, widziana, widziani

Witam. Powiem wam czego doświadczyłem w ciągu ostatniego tygodnia. Otóż do tej pory jeżdziłem różnymi autami i nic takiego mi się nie przydazylo jak podczas jazdy alfa. Jadac na urlop do chorwacji z suwałk (przejechana cała polska z polnocy na poludnie, słowacja, wegry chorwacja i spowrotem do domku) co tylko mijalem alfe 159 zawsze ktos mnie pozdrawial. Nie wazne skad byl. Doswiadczylem tego podczas calej trasy na poludnie europy. Mile do doswiadczenie jak nieznajomi pozdrawiaja sie tylko dlatego ze maja takie samo auto. Mile uczucie i baban na gebie. ;););) pozdrawiam

A ja pozdrawiam kierownika w czarnej 147 PJA z którym prawie codziennie dojeżdżam do i z pracy na kawałku al. Solidarności-Wawrzyńca :) niestety brak ramek...

Pozdrowienia dla ciemnej 147 na tristarach widzianej dziś na Leszczyńskiej ;)

Pozdrowienia dla kierowcy alfy 159 tbi ,ktora niestety trafila na lawete.
uploadfromtaptalk1440792781724.jpg

Pozdrowienia dla kierowcy alfy 159 tbi ,ktora niestety trafila na lawete.<br />
176584d1440792728-widziany_widziana_widziani-uploadfromtaptalk1440792781724.jpg

Musiałeś jechać kilka aut przede mną, bo też ją widziałem :-)

Wysłane z mojego SM-T800 przy użyciu Tapatalka

166 na PGS widziana dzis pod MC w Jarocinie,Ramki z AC.Srebrna:)

a ja pozdrawiam ostatnio widzianą 156 w ciemnym kolorze widzianą od wilczaka, przez bałtycką i hlonda. Jechałem moim santa fe i mrugałem :) mam z tyłu włoską flage naklejoną :P

Pozdrowienia dla Kierowniczki czarnej 147 na ramkach przed chwila na Marcelinskiej :-)

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 6030X

Pozdrawiam kierownika 156 FL, mieszkającego w 41 i parkującego koło Złotego Grosza :)

Widziana wczoraj w Suchym Lesie przy Galerii.... Czarna 159 SW TI (PO 3G....)
czyja czyja...przyznać się, bo Biała szuka czarnej siostry ;)

Kto był na klasykach dziś
159 PZ na ramkach czarna. Stałem obok Cromą, a później przy wyjeździe w poprzek stałem na 2 pasach skręcając w lewo :D jechałeś w prawo na Bułgarską

A ja Pozdrawiam Mattoma widzianego dwa dni temu na Szydłowskiej w południe. Wyjezdzałeś z Nad Potokiem lub tej ul obok, Cromką:-D
Jechałem Bmw więc i tak byś nie odmachał :-D

P.s niezła broda:-D

a całkiem możliwe :D to moje rejony :D to kurde Croma taka brudna nie wyglądająca :D
Było trąbić :D machać wycieraczkami :D
Broda akurat wyczesana była :D

Ostatnia edycja:
a całkiem możliwe :D to moje rejony :D
Było trąbić :D machać wycieraczkami :D
Broda akurat wyczesana była :D
A w ostatnim momencie zobaczyłem jak mnie coś oślepiło, później patrzę DZL (jak się nie mylę) i Croma. Więc myślę to musi być Mattom:-D
Ja się niestety spieszylem, byłem przelotem przez Poznań i tamtędy scinalem na Piątkowo :-D

Moja siostra kiedy nad Potokiem mieszkała:-D A niedaleko na Solaczu mam dziecko w przedszkolu:-D wiec jak będę w PZ to jakiegoś spota pod Chata zrobimy :-D

Amortyzatory
Powrót