• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, widziana, widziani

Pozdrawiam grafitową (chyba) 159 sedan widziana przed chwilą (20:40) na Piątkowskiej. Biegłem chodnikiem i widziałem ramkę dobiero z tyłu. :-)

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

marti Ty odwiedź mnie kiedyś pokazać końcówkę wydechu od misia :)
Końcówka jest piękna, duża, masywna. Jak na prawdziwego misia przystało :-D :-D
A w jakiej części PO przebywasz?? ;-)

Kto był na klasykach dziś
159 PZ na ramkach czarna. Stałem obok Cromą, a później przy wyjeździe w poprzek stałem na 2 pasach skręcając w lewo jechałeś w prawo na Bułgarską

Tej to ja byłem ;) zajechałem na klasyki popatrzeć co tam dobrego ;) Niestety dwie osoby postanowiły mnie przytrzeć.

Łośki nie potrafią parkować. Ale nic to, przynajmniej Ubezpieczalnie mają co robić ;)

o, ja też Naramowajs :)
czarna 159SW na Boranta :)
końcówka od Misia na pokładzie ;)

No proszę, a ja pracuję na terenie Parku Technologicznego :D To się nazywa mały świat. Robimy jutro mini-spot w PPNT :D

Pozdrowienia dla czarnej 159 SW na tablicach Po..... przejeżdżając i trabiacej obok mojej Alfy w Borek Wlkp.
Dzisiaj w godzinach popołudniowych :)

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 na stacji BP na dabrowskiego i potem pod leroy

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 na stacji BP na dabrowskiego i potem pod leroy
Pozdrawiam również Jasio:-)
Moja córka do mnie pod Leroy: tato zobacz, ten sam Pan, mogę mu pomachać:-D

Pozdrowienia dla czarnej 147 na białych tristarach zaparkowanej pod DINO przy trasie na poznań, ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrawiam kolegę który często mija mnie na trasie S11 Poznań-Kórnik ok godziny 7:30 156'stką SW na blachach PKL... :)

Pozdrawiam widzianego przed chwilą pod Intermache nieznajomego :)
Chwilę czekałem, ale nikt się nie pojawił.

178180-widziany_widziana_widziani-img_20150915_192445.jpg

PS: a że stoję jak łachmyta to nie ważne, tylko podjechałem cyknąć fotę bo cały czas stałem gdzie indziej :P

Załączniki

• IMG_20150915_192445.jpg
    IMG_20150915_192445.jpg
    73.9 KB · Wyświetleń: 162
Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót