anAlfaBeta
Nowy
marti Ty odwiedź mnie kiedyś pokazać końcówkę wydechu od misia 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Końcówka jest piękna, duża, masywna. Jak na prawdziwego misia przystało :-D :-Dmarti Ty odwiedź mnie kiedyś pokazać końcówkę wydechu od misia![]()
Kto był na klasykach dziś
159 PZ na ramkach czarna. Stałem obok Cromą, a później przy wyjeździe w poprzek stałem na 2 pasach skręcając w lewo jechałeś w prawo na Bułgarską
Piątkowo i Naramowice - codziennie, Grunwald tak z raz w tygodniuKońcówka jest piękna, duża, masywna. Jak na prawdziwego misia przystało :-D :-D
A w jakiej części PO przebywasz?? ;-)
Pozdrawiam również JasioPozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 na stacji BP na dabrowskiego i potem pod leroy
Pozdrowienia dla czarnej 159 SW na tablicach Po..... przejeżdżając i trabiacej obok mojej Alfy w Borek Wlkp.
Dzisiaj w godzinach popołudniowych![]()
Byś miał ramki to by nawet pomachał.![]()