• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, widziana, widziani

Też, też;-) grafitowa 166, przedtem 156sw granatowa;-)

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Ta 156 czarna ? :)
Jeżeli tak to możliwe, że to byłem ja Crosswagon- prawie jak 156 :)

Pozdro dla kolegi z czarnej oramkowanej Julki na PK, dzisiaj w Wilanowie, skręcałeś do Mc :)

To i ja pozdrowię szarą 159 zaparkowaną wczoraj przy M1 na Franowie ok. 18 na rejestracjach PCT, oramkowaną. Stanęłam na wprost Ciebie czerwonką. ;)

Przed świętami też ją widziałem pod Ikea w trakcie załadunku, ale mi wyleciało z głowy, żeby skrobnąć.
Pozdrawiamy :D

Pozdrawiam dwie Alfki na PO, obie z ramkami- widziane dzisiaj w okolicach godziny 9:00:

* 159, piękna! przyciemnianie szyby- Grochowska vs Grunwaldzka
* 147. granatowa- rondo Jana Nowaka Jeziorańskiego :)

Pozdrawiam dwie Alfki na PO, obie z ramkami- widziane dzisiaj w okolicach godziny 9:00:

* 159, piękna! przyciemnianie szyby- Grochowska vs Grunwaldzka
* 147. granatowa- rondo Jana Nowaka Jeziorańskiego :)

Piękna, ale straszliwie brudna ze względów na pogodę... :-)

Również pozdrawiam! :-)
ŁK

Widziana biala oramkowana julka na kaponierze o 12.30 na PO. :)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Zupelnie przypadkiem, taki oto niecodzienny widoczek w Green Poincie :)20170116_205905.jpg

Z kolega od 159 udalo sie jeszcze przywitac. Serdeczne pozdro!

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla Kierowcy czarnej 159SW z logo TI, za którą dziś jechałem większy odcinek od Kasprzaka do Hetmańskiej :-)

Pozdrowienia dla Kierowcy oramkowanej AR 166 - jechaliśmy ze św.Wawrzyńca w Niestachowską ;)

Chciałem machnąć , ale ostatnio jak machałem to kierowca nieoramkowanej patrzył na mnie jak na idiotę ;P a nie widziałem czy masz ramkę :)tzn. zobaczyłem , ale dopiero po starcie ze świateł :)
1.9 jtd 115km :)

Ostatnia edycja:
Hehe dlatego też raczej nie macham "nieoramkowanym" [emoji12]
Ładnie Ci ten klekot ciągnie, gdyby nie kiepściutkie zimówki i dziecko na pokładzie to bym mocniej za Tobą pocisnął, jeżeli bym dał rade [emoji6]

Wpadaj na spoty do pestki.

Pozdo.

Może jeszcze kiedyś będzie okazja na pociśnięcie :) tak czy siak czułem , że coś będzie na rzeczy :D
Wpadłbym na spota , ale auto jeszcze zbytnio nie wygląda ....

159 sw chyba 2.4 na PSR Luboń Factory. Pozdro od 147 fl stalem kolo cb na parkingu ;)

Amortyzatory
Powrót