Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrowienia dla czarnej 159 SW PWA na ramkach, parkujacej teraz na Srodce. Parkuje miedzy 'La Ruina' a 'Na Winklu', wiec mnie mijales przejezdzajac w strone mostu Jordana.
Również pozdrawiam
Czyżby Kolega od 159-tki w kolorze bodajże GrigioTitanio i ciemnoszarymi felgami, którą mijałem tam na wysokości LaRuiny/Raju?
[Póki co jeszcze "PWA" - blachy nie zmienione jeszcze od zakupu, od Forumowicza]
Dzięki. To byłem ja. Akurat na zakupach [emoji14]Pozdrowienia dla czarnej 159 SW PJA na parkingu w Malcie dzisiaj okolo 18:20
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tak, to byla moja Grigio Titanio na tych grafitowych felgach.
Niestety tego popoludnia w tamtym miejscu AR oberwala od starej Audi A6 - Pani majac miejsca do parkowania na ciezarowke, postanowila zaparkowac przodem i przejechala bok zderzaka i blotnik
Przynajmniej zostawila kartke z numerem.
PWA to Wagrowiec, czyzby zakup od Icemana ? ;-)
Tak, to byla moja Grigio Titanio na tych grafitowych felgach.
Niestety tego popoludnia w tamtym miejscu AR oberwala od starej Audi A6 - Pani majac miejsca do parkowania na ciezarowke, postanowila zaparkowac przodem i przejechala bok zderzaka i blotnik
Przynajmniej zostawila kartke z numerem.
Pozdrawiam właściciela czarnej 159 sw w TI na blachach PWA pod cityzenem teraz. Śliczna sztuka!
Nie inaczej, prawie codziennieJeszcze ani jednego zdjęcia nie wrzuciłem, a znów zostałem przyuważony
Dziękuję, pozdrawiam również. I nawet podejrzewam, że Kolega parkował 2-3 miejsca dalej po prawej, w 156![]()
Tomaz - , że też nie poznałeś...poliftowa to moja Żona u teściów jest z dzieckiem a ja szlifuje sufit w łazience
Ale z tą druga 166 to mnie zaskoczyles. Nigdy tam 166 nie widzialem. W ogole w Poznaniu widuje tylko jedna przed FL bo parkuje na wildzie niedaleko Lidla. A tak to posucha