Widziany, widziana, widziani

Widziane ciemne 156 około 10 na Hetmańskiej. Mrugałem awaryjnymi ze środkowego pasa, nie wiem czy kolega widział ;)

Wyryte rantem felgi

Hej mozliwe ze to bylem ja nie widzialem a leciales czerwona 156 sw? Pozdrawiam

Pozdrawiam kierowcę czarnej 159SW z ramkami AH na bocznej uliczce przy Obornickiej, dziś po 17:00 jakoś. Machałem z Mazdy, nie wiem czy widziałeś ;)

Pozdrowienia dla Kierownika srebrnej Giulietty na klubowych ramkach na rejestracji FG, który plątał się dziś koło godziny 11 pod budynkiem Mercedesa przy Armii Krajowej w Krakowie! Ps. Piękna sztuka:)

Pozdrowienia dla wiśniowej 159 widzianej koło południa na aleji solidarności

Ja bym raczej pisał w małopolskim. ;) To, że blachy są z innego województwa mało znaczy, pewnie gość jest zameldowany w Gorzowie, a na stałe mieszka i pracuje/uczy się w Krakowie.

Albo że rodzic jest współwłaścicielem auta co by mniejsze oc było ;)

Wyryte rantem felgi

Ja bym raczej pisał w małopolskim. ;) To, że blachy są z innego województwa mało znaczy, pewnie gość jest zameldowany w Gorzowie, a na stałe mieszka i pracuje/uczy się w Krakowie.

Jest i taka opcja, cóż napiszę i tam :) ale właścicielem był chyba on... wyglądał na głowę rodziny :cool: tak czy inaczej miło tu był zajrzeć chłopaki .. trzmajta się i dozobaczenia na drodze :)

Wczoraj ok 17 łapka z grafitową 156 SW na przejeździe kolejowym na Starołęce. POZDRO

Pozdrowienia dla czarnej 159 w sedanie na klubowych ramkach stojącej obok mojej 159 na Rzeczypospolitej :-)

466.jpg

Aż wstyd fotke wstawiać, taka maska brudna. :O Reszta też, ale taki klimat, niech się to pylenie drzew skończy. :edziamaruda:

A ja dzisiaj ok 11 na krzyżówce Baraniaka i Jana Pawła sobie machnęliśmy z kolega, obaj w grafitowych 156 SW FL. Od razu uśmiech ;)

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Pozdrawiam kierowcę granatowej 155-ki z niebieskimi zaciskami Brembo i fajna rejestracja stojacego pod galeria sucholeską :)

Amortyzatory
Powrót