Widziany, Widziana, Widziani :D

Alex ja to z kolei Twoją Włoszkę widuje ostatnimi czasy w Świebodzicach na ulicy Łącznej, zapewne przy tym Twoim sklepie budowlanym. Od 3 tygodni jestem na stażu w Domach Dolnośląskich na budowie osiedla w tych okolicach a czasem jeżdżę do Wałbrzycha na inną budowę i zawsze jak przejeżdża to widzę Twoją Włoszkę wylegująca się ze spokojem w cieniu ;)

....i nawet na pól litra "gazowanej" nie wpadniesz? :cheers:

Upolowani wczoraj
Czarna Alfa 156 kolega z Lubina, koło kładki
Bordowa 156 FWS **** wylot z lubina na Wrocław :)

I dzisiejsze, podejrzewam kolega z klubu DL 64*** 156 2.0 srebrna

Pozdrawiam wszystkich :)

Widziany wczoraj Olaf pomachane pomrygane.

Również pozdrawiam. A dziś wymieniłem pozdrowienia z panem w czarnym mito początek WP..... Prawie codziennie się z kimś pozdrawiam i zwykle są to 156 a wczoraj 147 taki niebieski bardzo rzadko spotykany kolor :)

Jarek w swojej pięknej 166 śledził mnie dziś :P kawałek na Żmigrodzkiej :P

Pozdrawiam kolegę ze 164 widzianego dzisiaj na strzegomskiej po 16. Łapki były:)

pozdrowienia dla dwóch czerwonych 147 dzisiaj w lwówku

Powiem Ci że sklerozę mam ;) Ale chyba tak... Jeśli miałeś toboły i osoby z tyłu na pace, stałeś w małym korku i machałeś jakiejś czarnej Alfie która skręcała w "swoje" prawo na skrzyżowaniu na przeciw Biedronki i Polo... To najwidoczniej Ciebie widziałem... kątem oka.

kurcze to chyba jednak nie ja, w sumie pojechaliśmy oglądać A3 do Świebodzic więc tobołów nie było... a tak przy okazji A3 okazała się padaką...

dziś z kolei napotkałem na srebrną 156kę DMI bez ramek - na obwodnicy śródmiejskiej ok 18:30 :) pasy prawy i lewy tylko dla Alf w stronę Popowic :P były łapki i światełka - pozdrawiam!!!

Ostatnia edycja:
pozdrawiam również ;)
Się włosko złotoryjsko zrobiło w centrum lwówka ;)
No i pozdrawiam Rafała którego dziś maltretowałem wybierając sobie tv u niego w sklepie ;)

Pozdrawiam kolegę Marcina (pamięć mam dobrą ale krótką więc możliwe, że miał trochę inaczej na imię) widzianego dzisiaj na parkingu koło żelaznego mostu. Obiecał wpaść na jakiś najbliższy zlot alfaholików.

pozdrawiam również ;)
Się włosko złotoryjsko zrobiło w centrum lwówka ;)
No i pozdrawiam Rafała którego dziś maltretowałem wybierając sobie tv u niego w sklepie ;)

no i co Ci tam wepchnął kieras Rafał - pytam bo pracujemy w jednej firmie ;) , a wracając do tematu pozdrowienia dla srebrnej 159ki z niebieskimi paseczkami :) dziś na Żmigrodzkiej około 19 w stronę centrum. Panowie prawym paseczkiem, ja lewym wymieniliśmy spojrzenia ja oceniłem ich Alfę pokazując :top: a kierowca Miśkowoza potwierdził uśmiechem i kiwaniem głowy hehe.

Bez szaleństw ;) ale zadowolony w pełni 42lm3400 ... niestety przez unfall w alfie troszkę budżet się okroił i trzeba było poprzestać na niższym pułapie

Pozdrowienia dla kierowcy (?) czarnej 147 na DJA i z literką "H" w rejestracji, który w tamtym tygodniu mrugnął mi długimi na ul. Kuzienniczej w Jaworze, po godz. 17.
Kolejna osoba z Jawora jest na forum? :)

Pozdrawiam szeroko uśmiechnietego alfaholika w jasnej GT (tablice OB... o ile mnie pamięć nie myli?), koło którego przystanąłem dzisiaj przed światłami na X Sienkiewicza z Wyszyńskiego żeby pomachać :)

A ja pozdrawiam kolegę z ciemnozielonej AR156 z ramkami którego wczoraj wieczorem- ok 19 ztrąbiłem i machnąłem łapką przy wjeździe do "oszołoma" w Wałbrzychu

Pozdrowienia dla kolegi Shavo, z którym się spotkałam na Shellu, przepraszam, że nie pogadałam ale śpieszyłam się do pracy na 7, a już chyba po było :rolleyes: No i dla Dawida (Dawidku11), którego widziałam we wtorek jak śmigał maćkałówką.

Amortyzatory
Powrót