shemagonish
Nowy
czarna 159 2,4 jtdm z jasna skora na rynku w Zabkowicach - Swidnickie blachy - pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Świetne autko. Widzę, że jeszcze 75 maszJaCieszę się, że się podoba.
Wpisując w google mój nr rejestracyjny znalazłem Twój post![]()
Świetne autko. Widzę, że jeszcze 75 maszOd października będę we Wro. Może wpadłbyś kiedyś pod Milenijny na spot
?
Chętnie o ile jeszcze będę we Wrocku pracował, gdzie te spoty dokładnie się odbywają?
75 też jest, trzymam ją na podkarpaciu![]()
kierunek -> hala orbitachętnie o ile jeszcze będę we wrocku pracował, gdzie te spoty dokładnie się odbywają?
75 też jest, trzymam ją na podkarpaciu![]()
NI MA problemunie ma sprawy kwadratowo (wiek+eibach+ 17 cali+ polskie drogi) - ale jak się kocha swoja alfe to jej się wszystko wybacza...dzięki za ramki Baruś![]()
Z ramkami ? Jeśli tak, to nie kojarzę takiej ; )Widziana srebrna 156SW (bodykit GTA albo jakiś inny) na DZA.... (chyba)w Drawsku Pomorskim 14.07 ok.9:00
Wiecie czyja?...
Pozdrowienia
I tak srebrnej SW z bodykitem jakoś nie kojarzę : )Właśnie chyba nie miała ramek![]()
Jakbym jechał sam to byłoby ciekawiejJarek w swojej pięknej 166 śledził mnie dziśkawałek na Żmigrodzkiej
![]()