Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 FZ(A)(G) ??? z ramkami, mijanego wczoraj 15.07 na DK 8 w Kudowie Zdrój. Łapki były

Pozdrowionka dla 147, mijaliśmy się na milenijnym a raczej przemknął obok mnie po lewym pasie ;), były łapki i światła oczywiście he

Świetne autko. Widzę, że jeszcze 75 masz :) Od października będę we Wro. Może wpadłbyś kiedyś pod Milenijny na spot :) ?

Chętnie o ile jeszcze będę we Wrocku pracował, gdzie te spoty dokładnie się odbywają?
75 też jest, trzymam ją na podkarpaciu :)

Przepiękna czerwona 159 na szprychach i z tablicami DW widziana wczoraj na pl. Wolności w Jaworze :) Za kierownicą rudowłosa Pani :)

nie ma sprawy kwadratowo (wiek+eibach+ 17 cali+ polskie drogi) - ale jak się kocha swoja alfe to jej się wszystko wybacza...dzięki za ramki Baruś ;)

nie ma sprawy kwadratowo (wiek+eibach+ 17 cali+ polskie drogi) - ale jak się kocha swoja alfe to jej się wszystko wybacza...dzięki za ramki Baruś ;)
NI MA problemu :)

------------------

Dziś w Ząbkowicach na 1-ego Maja namierzona forumowa 159'tka. Kolega chyba nie załapał, że na takim zadupiu ludzie o machaniu wiedzą :D -> SWD ET12

Pozdrawiam :)

Widziana również pani z DE w Mercedesie na blachach DU PA52 :D

Widziana srebrna 156SW (bodykit GTA albo jakiś inny) na DZA.... (chyba) ;) w Drawsku Pomorskim 14.07 ok.9:00
Wiecie czyja?...
Pozdrowienia

Dzis widziana na parkingu kopalni Rudna Glowna srebrna 147 na DLU z ramkami z alfaholikow ;)

A ja pozdrawiam posiadacza czarnej 147 (z ramkami) o rej KOL, która dzisiaj stała zaparkowała naprzeciwko mnie pod sklepem IKEA ;)
Zostawiłam karteczkę z pozdrowieniami - może deszcz jej nie rozmył ;)

ej mam swoja "dźidże" bo tak ja nazywam prawie 2 lata bez ramek (teraz juz tak) i jakoś młodzi machają :) stare pryki, nie przyznam szczerze!

Amortyzatory
Powrót