Widziany, Widziana, Widziani :D

Widziana dzisiaj oramkowana alfa 156 sw po lifcie czarna DW 90xxx, pod magnolia, stala naprzeciw mojej :) pozdrawiam

akurat jakis kut#% obil mi drzwi pod magnolia.. ;/

Ostatnia edycja:
piekna ciemna 156SW z duzymi ladnymi felgami widziana w Szklarach ok 16, kierowca dal po heblach gdy mrugnalem wiec pewnie uznal, ze ostrzegam przed MO a nie pozdrawiam :) tak czy inaczej pozdrowienia

Pozdro dla czarnej 159 DB... mijanej dziś przed 7 na Opolskiej. Kolejna stały "mijalec" na mojej trasie dom-praca-dom :)

Srebrna 166-tka na ramkach stała przy ulicy Sztabowej we Wrocławiu, pozdrawiam właściciela, który chyba zapomniał o idei myjni samochodowej ;D

Pozdrawiam kierowców wszystkich kierowników alf (same srebrne 156/159) stojących w korku, w stronę centrum na Kosmonautów (13go w piątek tuż po wypadku); 10 pkt. dla Pani Kierownicy ze 159 za odmachanie i trzeźwość umysłu :)
Kolejne 10 pkt. dla Pani w MiTo skręcającej z Dworcowej w Kartuską w Legnicy :D pozdrawiam i szerokości !

Brzeg przy Nadleśnictwie srebrna 166 OB 47.. kolo jednostki wojskowej czerwona 147..z kierowniczką zdziwioną

Pozdrowienia dla ładnej pani z 147 na grunwaldzkiej w jeleniej górze około 20 :)

a dzis widzialem bedac w fiacie w jg chyba alfe Macka oraz 159 z ramkami ktora zawrucila na terenie fiata i wjechala na orlen kolo 10
na tablicach tk lub kt

Kto wozi się bordową, bardzo ładną 155'tką DW695AT ? :) Namierzona rano -> 10:10 -> szedłem pieszo koło Mostu Uniwersyteckiego :)

Pozdrawiam

Ja :) Cieszę się, że się podoba.

Wpisując w google mój nr rejestracyjny znalazłem Twój post :)

a dzis widzialem bedac w fiacie w jg chyba alfe Macka oraz 159 z ramkami ktora zawrucila na terenie fiata i wjechala na orlen kolo 10
na tablicach tk lub kt
No od tygodnia już tam pracuje w multiagencji ubezpieczeniowej więc zapraszam wszystkich ;p A ja widziałem twoją na hali pięknie mruczy ;d

To chyba byłem ja z żoną, wracaliśmy od mechanika z Kamiennej. To Ty machałeś tak namiętnie przez okno?

Tak to ja :D zawsze wszystkim macham tak namiętnie :D szkoda że rzadko jest odzew gratuluje 2 ślicznotek :D

Pozdrowienia dla czerwonej 147 DJ z długim batem w Leśnej ok 19:30 akurat byłem zapalić nad rzeką.

Amortyzatory
Powrót