Widziany, Widziana, Widziani :D

Ja też dziś chyba widziałęm ale już jadącą obok galerii cuprum ale to chyba żona prowadziła :) Pozdrawiam

Kto wozi się bordową, bardzo ładną 155'tką DW695AT ? :) Namierzona rano -> 10:10 -> szedłem pieszo koło Mostu Uniwersyteckiego :)

Pozdrawiam

- - - Updated - - -

Aha... Wczoraj namierzona Alfa Łysego na NESTE :)

REIJO-AR155
Nie przypominam sobie,aby ładna,ciemna 166 wyprzedzała mnie ostatnio na trasie,ale mogę się mylić :)

Ja wyprzedzałem jakieś padło ciężarowe. Bardzo ciemna 166 jechała z naprzeciwka. Wyskoczyłem i zdążyłem sie schować. Podczas mijania kolega mrugał światłami i machał ale moze to w geście "opierd...lu" :D

Pozdro dla kolegi w ciemnej 147 (poliftowej?) widzianego dziś przed 8 rano na ul.Więckowskiego. Stałem za Tobą i mrugałem, później skręcałem w stronę Krakowskiej, ale chyba nie ogarnąłeś :)

Srebrna 166 chyba Dawida widziana dzisiaj rano na parkingu gdzieś między budynkami MCZtu.

Ja też dziś chyba widziałęm ale już jadącą obok galerii cuprum ale to chyba żona prowadziła :) Pozdrawiam

tak zgadza się, żona była w laboratorium w MCZ, a potem wracała drogą koło galerii Cuprum.
Najzabawniejsze było, że gdy jej powiedziałem iż widzieliście ją to powiedziała " ... ale ja nie wiedziałam żadnej mrugającej Alfy... " ;)
Pozdrawiam

tak zgadza się, żona była w laboratorium w MCZ, a potem wracała drogą koło galerii Cuprum.
Najzabawniejsze było, że gdy jej powiedziałem iż widzieliście ją to powiedziała " ... ale ja nie wiedziałam żadnej mrugającej Alfy... " ;)
Pozdrawiam
Też byłam w laboratorium :)
A tak poza tym to Twoja żona ma przerąbane, wszędzie szpiedzy ;)

Ja nie mogłem mrugać bo jechałem do pracy służbowym a to niestety nie alfa ;P Pozdrawiam

Czarna przy bunkrze z ramkami - zgadza się, ale ja mam 166, a nie 156. Chyba że jeszcze ktoś tam parkuje?
Pozdr.

Hehe sry ale widziałem Twoja AR ,,od dupy strony" ;) na szybko i napisałem że 156

Jarkowa 166 widziana dzisiaj na Pl. Wróblewskiego pod estakadą w kierunku Grunwaldu ok 14:30:) Ładniusia na tych 18''

widziana dziś około 15:00 na Sikorskiego (na przeciw hotelu lodowiska) srebrna 156 Sport Wagon na Lubińskich tablicach i forumowych ramkach.

Dzisiaj w drodze z Bielawy do Dzierżoniowa widziana srebrna 156 przed FL na DDZ-ach i ciemna 156 po FL, też na DDZ-ach. Pozdrawiam

Pozdrowienia dla czerwonej 156 na tablicach "DDZ",stojącej wczoraj w godzinach popołudniowych w Łagiewnikach,na parkingu.

I pozdrawiam czarną 156 po FL,na tablicach "SWD" wracającą z Wrocławia,w kierunku Ząbkowic Śl,na ul.Cmentarnej w DZA stała zielona 145.

Codziennie widuję białą 159 kolegi "Shemagonish"...Kiedyś podjadę :P

Ostatnia edycja:
Jarek`; Chyba nie o mojej mówisz? o tej porze to ja w pracy byłem. :confused:[/QUOTE napisał:
Hmmm wyglądała jak Twoja ale z daleka rejestracji nie widziałem więc moge sie mylić:/

Amortyzatory
Powrót