Widziany, Widziana, Widziani :D

Widziany dzisiaj kierowca czarnej 147 3d fl DSW z ramkami. Czyżby nowy Alfaholik w Świdnicy? Oraz prawdopodobnie kolega YasiuVKP za kierownicą meganki ciągniętej przez busa od Dobrowolskiego. Pracujesz teraz tam?

Dzis, 16.00 pod budynkiem TVP Wroclaw, al. Karkonoska. Najpierw widziana maska w maske, a pozniej mijana 156 przed FL, Azzurro Fantasia, DWR.. na klubowych ramkach
Machalem, mrugalem, migalem, ale kolezanka chyba przejela ramki razem z autem, bo nic, a nic nie zareagowala na pozdrowienia..

Wczoraj po 17 na wysokości Swiebodzkiego mijanka z Łukaszem_Luckiem, rąsia była:)

piekna czarna Brera na wroclawskich blachach z kierownikiem znajacym zwyczaje i wspolny spacer od ronda k. Auchana do rozjazdu w kierunku obwodnicy:) pozdrowienia

Widziany dzisiaj kierowca czarnej 147 3d fl DSW z ramkami. Czyżby nowy Alfaholik w Świdnicy? Oraz prawdopodobnie kolega YasiuVKP za kierownicą meganki ciągniętej przez busa od Dobrowolskiego. Pracujesz teraz tam?
Ty no patrz, nawet tam mnie wypatrzyłeś ;) Tak, teraz tam pracuję od niedawna :) Pozdrowionka
BTW tą czarną 147 fl też już kilka razy widziałem ;)

No to na przerwie śniadaniowej możemy się odwiedzać;) Ja pracuję dokładnie naprzeciwko. W Wakum.

ja dziś miałem miłą choć krótką rozmowę z właścicielem czerwonej 147 GTA na blachach SK. o tyle było przyjemniej, że słyszałem dźwięk tego silnika i dowiedziałem się, że jest rozwiercony do 3.7 :) wręczyłem wizytówkę ;)

Pozdrawiam Olafa, z którym zamieniliśmy pare słów na orlenie kilka dni temu po meczu PL - RUS
a dziś widziana jego bella na parkingu na konopnickiej, stałem pare metrów dalej i wypatrywałem czy się nie pojawi gdzieś właściciel ;)
No i już tradycyjnie zostałem pomylony z Rafałem i dostałem kolejną zjebkę, że nie zadzwoniłem że jestem w mieście, a wszyscy mnie przecież widzieli :D

Dzis, 16.00 pod budynkiem TVP Wroclaw, al. Karkonoska. Najpierw widziana maska w maske, a pozniej mijana 156 przed FL, Azzurro Fantasia, DWR.. na klubowych ramkach
Machalem, mrugalem, migalem, ale kolezanka chyba przejela ramki razem z autem, bo nic, a nic nie zareagowala na pozdrowienia..
Taa to chyba moja byla Bella.. Sprzedana z ramkami. Poszla do Kamienca Wroc. Ludzie nie w temacie ;D
Pozdrawiam ;)

Pozdrawiam Olafa, z którym zamieniliśmy pare słów na orlenie kilka dni temu po meczu PL - RUS
a dziś widziana jego bella na parkingu na konopnickiej, stałem pare metrów dalej i wypatrywałem czy się nie pojawi gdzieś właściciel ;)
No i już tradycyjnie zostałem pomylony z Rafałem i dostałem kolejną zjebkę, że nie zadzwoniłem że jestem w mieście, a wszyscy mnie przecież widzieli :D

No ja ciebie też widziałem po 11 dopiero się ruszyłem moją małą i przemknąłem obok twojej :) Spojrzałem czy gdzieś nie stoisz ale chyba poszedłeś na zakupy. :) Pozdrawiam :)

Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156 DKL - obwodnica w Ząbkowicach (ok. 15:30) - było machanko z obu stron :)

Mrugałem też koledze z ciemnej 156 (czarnej ?) około 16:30 - nie pamiętam, w którym miejscu :D Chyba okolice Bielan :D - ramki były. Gdyby ktoś kojarzył czarną 147 po FL'u - to ja :D

Wczoraj i dzis widziałem wszystkich uczestników zlotu w Opolu hehhehe pomachane ;) pogadane;) pointegrowane :)

Nie wiem czy to mattom dziś na trasie do legnicy czy też rafallysek :) Pomrugane i odmachane z mojej strony :) Pozdrawiam

Nie wiem czy to mattom dziś na trasie do legnicy czy też rafallysek :) Pomrugane i odmachane z mojej strony :) Pozdrawiam
Hej Olaf... tak myslałem że nas pomylisz ;) .... to jednak ja. Pozdrowionka Serdeczne !.

- - - Updated - - -

No widzisz Mateusz...a ja się dziwię co to za osoby mi machają jak jeżdżę po Złotej. A to Twoi ziomkowie... eh te nasze 147mki... :)

No niestety :D nie do odróżnienia obecnie poza felgami i u mnie zderzakiem pomalowanym jedynie podkładem :D
A ja notorycznie dostaje telefony, że przecież miało mnie nie być a przed chwilą byłem widziany :D albo dlaczego nie odmachałem :)

Amortyzatory
Powrót