Barus91
Nowy
- Auto
- BYŁO: 12xAR BĘDZIE: numer 13 :)
najwyraźniej ,rozmawiałem z nim o takiej Alfie kupionej od poprzedniego alfaholika gcredhot18.
No no
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
najwyraźniej ,rozmawiałem z nim o takiej Alfie kupionej od poprzedniego alfaholika gcredhot18.
Ty no patrz, nawet tam mnie wypatrzyłeśWidziany dzisiaj kierowca czarnej 147 3d fl DSW z ramkami. Czyżby nowy Alfaholik w Świdnicy? Oraz prawdopodobnie kolega YasiuVKP za kierownicą meganki ciągniętej przez busa od Dobrowolskiego. Pracujesz teraz tam?
Taa to chyba moja byla Bella.. Sprzedana z ramkami. Poszla do Kamienca Wroc. Ludzie nie w temacie ;DDzis, 16.00 pod budynkiem TVP Wroclaw, al. Karkonoska. Najpierw widziana maska w maske, a pozniej mijana 156 przed FL, Azzurro Fantasia, DWR.. na klubowych ramkach
Machalem, mrugalem, migalem, ale kolezanka chyba przejela ramki razem z autem, bo nic, a nic nie zareagowala na pozdrowienia..
zdjęcie zrobione na Sportowej?
Pozdrawiam Olafa, z którym zamieniliśmy pare słów na orlenie kilka dni temu po meczu PL - RUS
a dziś widziana jego bella na parkingu na konopnickiej, stałem pare metrów dalej i wypatrywałem czy się nie pojawi gdzieś właściciel
No i już tradycyjnie zostałem pomylony z Rafałem i dostałem kolejną zjebkę, że nie zadzwoniłem że jestem w mieście, a wszyscy mnie przecież widzieli![]()
zdjęcie zrobione na Sportowej?![]()
Hej Olaf... tak myslałem że nas pomyliszNie wiem czy to mattom dziś na trasie do legnicy czy też rafallysekPomrugane i odmachane z mojej strony
Pozdrawiam
Pozdrawiam Olafa, z którym zamieniliśmy pare słów na orlenie kilka dni temu po meczu PL - RUS
a dziś widziana jego bella na parkingu na konopnickiej, stałem pare metrów dalej i wypatrywałem czy się nie pojawi gdzieś właściciel
No i już tradycyjnie zostałem pomylony z Rafałem i dostałem kolejną zjebkę, że nie zadzwoniłem że jestem w mieście, a wszyscy mnie przecież widzieli![]()