Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
REIJO-AR155
Nie przypominam sobie,aby ładna,ciemna 166 wyprzedzała mnie ostatnio na trasie,ale mogę się mylić![]()
Srebrna 166 chyba Dawida widziana dzisiaj rano na parkingu gdzieś między budynkami MCZtu.
Ja też dziś chyba widziałęm ale już jadącą obok galerii cuprum ale to chyba żona prowadziłaPozdrawiam
Widziana czarna 156 zaparkowana przy bunkrze na Słowiańskiej z ramkami
pzdr
Też byłam w laboratoriumtak zgadza się, żona była w laboratorium w MCZ, a potem wracała drogą koło galerii Cuprum.
Najzabawniejsze było, że gdy jej powiedziałem iż widzieliście ją to powiedziała " ... ale ja nie wiedziałam żadnej mrugającej Alfy... "
Pozdrawiam
Czarna przy bunkrze z ramkami - zgadza się, ale ja mam 166, a nie 156. Chyba że jeszcze ktoś tam parkuje?
Pozdr.
Też byłam w laboratorium
A tak poza tym to Twoja żona ma przerąbane, wszędzie szpiedzy![]()
Często parkuje w tych okolicachHehe sry ale widziałem Twoja AR ,,od dupy strony"na szybko i napisałem że 156
Jarkowa 166 widziana dzisiaj na Pl. Wróblewskiego pod estakadą w kierunku Grunwaldu ok 14:30Ładniusia na tych 18''
Pozdro BaruśPozdrowionka od Barusia91 z Orlenu na OpolskiejPomachaliMY SE, pocieszYLY... Gra muzyka
![]()
Jarek`; Chyba nie o mojej mówisz? o tej porze to ja w pracy byłem. :confused:[/QUOTE napisał:Hmmm wyglądała jak Twoja ale z daleka rejestracji nie widziałem więc moge sie mylić:/