Widziany, Widziana, Widziani :D

gcredhot18 - to nie moja alfa ani nie moja druga, podobno jeździ taka zielona z zielonymi felgami ale jeszcze jej nie spotkałem

Łysy!! dziś to byłem ja na 100% ;) pozdro!!! hehe

haa...pomachane - odmachane...policyjna 159, trasa Bystrzyca - Kłodzko dzisiaj po poludniu...

gcredhot18 - to nie moja alfa ani nie moja druga, podobno jeździ taka zielona z zielonymi felgami ale jeszcze jej nie spotkałem
no dałbym sobie reke uciąć ze to Twoje auto było(zapewne bym stracił)| miała identyczny kolor i identyczne felgi białe i ramki alfaklubu nie zwracałem wiecej uwagi a mogłem,bo Ty chyba masz jeszcze naklejkę CB z tyłu jak dobrze kojarzę :)

Pozdrowienia dla nowo upieczonego Alfaholika z czarnej GT spotkanego wczoraj w Irbisie. Zobaczymy, czy będziesz aktywny, jak deklarowałeś ;) No i montuj ramki pod tablice :)
Dziękuje i pozdrawiam.
A chwilowo najaktywniejszy jestem w dziale kupię, sprzedam bo troszeczkę nad Niunią muszę jeszcze popracować.

Pozdrawiam srebrną 156 dzisiaj mijaliśmy się na skrzyzowaniu górnickiego i sienkiewicza. moja bella jeszcze bez klubowych ramek ale do nadrobienia w niedługiej przyszłości

Pozdrawiam srebrną 156 dzisiaj mijaliśmy się na skrzyzowaniu górnickiego i sienkiewicza. moja bella jeszcze bez klubowych ramek ale do nadrobienia w niedługiej przyszłości
Pozdrawiam czyżby pierwszy klubowicz w sąsiedztwie czy tylko przejazdem, a może jest was tu więcej w rejonie tylko ja nie widzę?

No to ktoś się przyzna do zaparkowanej srebrnej 156 na klubowych ramkach widzianej wczoraj przy Sienkiewicza w pobliżu Piastowskiej?

Pozdrawiam czyżby pierwszy klubowicz w sąsiedztwie czy tylko przejazdem, a może jest was tu więcej w rejonie tylko ja nie widzę?

Jeżeli sąsiedztwo to okolice prusa/nowowiejskiej to tak :) pare belli widuje ale bez ramek choc na swoim przykladzie wiem ze to mylące może czasem byc :P

to jak miała białe felgi to musiała być moja, ale nie kojarzę aby o tej porze jechał, chodź może jechałem w kierunku centrum do tesco więc ręka by ci została gcredhot18;)

zaraz zaraz bo się gubię, Łysego widziałem na 100% a Xenocyd gdzie jak kiedy z kim no i czym ;P ??

Wczoraj gdzies miedzy 18:30 a 19:00 na wysokosci stadionu, przed wjazdem na to w polowie otwarte rondo. Ja jechalem w kierunku miasta, Ty wracales w kierunku Maslic :)
Dokonales "wymachu" reka przez otwarte okno, ja z racji okien zamknietych odmachalem ze srodka pojazdu :P
156 przedliftowa, blue cosmo - to w kwestii czym.

Amortyzatory
Powrót