Widziany, Widziana, Widziani :D

oj nie widziałem światełek, jechałem drugi za lemi w 164 ;) lemi prowadził, a tak poza tym to pozdrawiam wszystkich co byli na kawce w restauracji za maciejową ;) do następnego

Olaf... trzeba bylo zawrócić i podjechać do nas. Widzisz mieliśmy małego spocika w okolicy jelonki i tak przy okazji mała przejażdzka w kolumnie Alf Romeo;) to napewno był Lemi, pozdrowienia...

Pozdr dla kierowników widzianych dziś alf na wylocie z jeleniej w kierunku na wrocław czyli 147 DJ ale chyba to nie lemi brera DW ..., 145 i 156 Były z mojej strony światełka tylko mogli się czuć zaskoczeni od kogo. Nie była to alfa ale się nie mogłem powstrzymać

Ciężko by mi było gdyż nie jechałem sam a wracałem ze szkolenia w Karpaczu. Gdyby nie to że z matulą jechałem to napewno bym do was dołaczył. :)

a ja obczajałem przechodniów...jak im się głowy obracały na nasz widok
Też mi się to rzuciło w oczy :)
Swoją drogą, jak wyjeżdżaliśmy z Szybowcowej, to byłem ciekawy czy uda nam się całą kolumną w całości przejechać przez Jelonkę - aż dziwne, że żadne światła nie rozerwały Alfowego sznura :)

W drodze na spot, między autostradą a Strzegomiem, koło godziny 14, błysnął mi światłami kolega w prawdopodobnie czarnej 147 (miałem pod słońce, i niedokładnie widziałem). Z mojej strony była łapka :)

Pozdrowienia dla pociesznego, widziany dzisiaj koło wzgórza partyzantów, godz 13 machnalem łapą z odwzajemnieniem jechałem granatowa ibiza

NAwet nie zagadałem bo wnerwiony byłem :P
Pozdro było i łapka oczywiście tradycyjnie musiała być :)

---------- Post added at 11:48 ---------- Previous post was at 11:47 ----------

Jak dla mnie to RÓŻ ;p

Widziałem z bliska... :)

Ciemno było ;)

Napewno była twoja ale może w ostatniej chwili dałem znać a że nie jechałem alfą to raczej byłem niewidoczny :):D

hmm a czyja brera czerwona przeleciała, dosłownie przez Złotoryję dzisiaj ?
Mało mnie z wysepki na przejściu nie zdmuchnęła ...
A przed momentem stojąc na światłach minęła mnie czarna brera DL, lub DLE ...

Dzisiaj chyba wszyscy kierowcy Alfa Romeo wyjechali na Wrocław ;) Jeszcze w życiu tyle alf mnie nie minęło co dziś, ale wszyscy jacyś niekumaci ;)

doslownie, dzis do szkoly jechalem i wracalem to we WRO jezdzilo "nas" troche :)

Pozdrowienia dla czarnej 156 SW skręcającej dziś o 17 z Mińskiej w stronę Factory. Machnąłem ale chyba niezauważone.

Na parkingu była jeszcze jedna 156 SW i chyba Giullietta (nie przyglądnąłem się), obie czarne ale kierowców nie widziałem.

Pozdrawiam

Niet :/

Ja obecnie mieszkam na Hłaski. Czasami parkuje pod ojczystym domem blisko Mostów Warszawskich a pracuje na Stargardzkiej (boczna Metalowców) Dzisiaj nie byłem w tych okolicach. Szkoda bo odmachałbym :)
Hmmm, no to mamy we Wr Twojego klona, przynajniem na pierwszy rzut oka wersja QV w, jak to okreslila moja kobieta, musztardowym kolorze :)

Amortyzatory
Powrót