Widziany, Widziana, Widziani :D

pozdro dla kolegi z 166 tablice zdaje sie FZ :)
również dla 147 czarna DB droga Swidnica - Swiebodzice

pozdro dla 156 sw czarna na tabliczkach DB widziana ok 15 w głuszycy, oraz 147 w Boguszowie po 15

pozdrowionka dla srebrnej AR 156 sportwagon mijanej w tym tygodniu 2 razy światełka były i łapki w górze:P

Wild Luke czy to nie Twoja Alfa była dziś około południa zaparkowana przy ul. Hłaski na Muchoborze Wielkim? Akurat z córką na spacerze byłem. Żółta jak Twoja, z koniczynką, ramki klubowe i dojazdówka na lewym tylnym kole.

Pozdrowienia dla czarnej Brery wczoraj kolo polnocy na moscie Uniwersyteckim ;)

Xenocyd - Rafaaaaaaaaaał... widziałeś może dzisiaj mrugające awaryjkami bordowe Punto I ? :)

Byłem w Twoich okolicach i wydawało mi się, że to Ty... ^ ^

---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:32 ----------

Wild Luke czy to nie Twoja Alfa była dziś około południa zaparkowana przy ul. Hłaski na Muchoborze Wielkim? Akurat z córką na spacerze byłem. Żółta jak Twoja, z koniczynką, ramki klubowe i dojazdówka na lewym tylnym kole.
Ja z dojazdówką, to Wild Luke :) Na zlocie uszkodził alusa i zmienił na dojazd ;)

ja przez cały weekend widziałem masę alf :P pozdrowienia dla Rafika. i Carlosa widzianych u mnie w garażu.

Pozdrowienia dla Pani z czerwonej Brery. Widziana dzisiaj po południu pod korona.. Ach ta brera..:)

Pocieszny widziany godzinę temu koło WSB- pierwszy raz widziałem Twoje koła na żywo:D

Stałem w korku przed przejazdem ale na samym końcu więc zero szans na zauważenie mnie:) Za to Ciebie z daleka było widać:p

Ja pozdrawiam Kierowniczkę złotej poliftowej 147 na tablicach OPO. Widzianej na trasie między Prószkowem a Złotnikami w dniu wczorajszym z rana parę minut przed 7:00 :) Pomigane odmachane :)

Nie ja do pracy śmigam akurat tą trasą...

W ciągu ostatniego roku, naliczyłem we Wrocku 9 Brer, i moja dziesiąta :)
1 biała, 1 czarna, i 7 czerwonych. I te czerwone to każda inna, bo zapisuję sobie numery rejestracyjne :)
A pewnie jest jeszcze kilka których nie widziałem...

ostatnio widzialem jedna czarna brere dojechala do rogu rynku odrzanska/sw mikolaja, zatrzymala sie po czym zawrocila i pojechala odrzanska z powrotem :) ach ta brera piekna linia nadwozia :)

zauwazylem tez juz kilka razy giuliette wyjezdzajaca z krzyckiej na karkonoska w strone centrum :)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót