Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja z dojazdówką, to Wild LukeWild Luke czy to nie Twoja Alfa była dziś około południa zaparkowana przy ul. Hłaski na Muchoborze Wielkim? Akurat z córką na spacerze byłem. Żółta jak Twoja, z koniczynką, ramki klubowe i dojazdówka na lewym tylnym kole.
To jest chyba najczęściej jeżdżąca Brera po Wrocławiu. Przynajmniej ja ją widziałem już kilka razy, w przeciwieństwie do całej reszty wrocławskich Brer...Pozdrowienia dla Pani z czerwonej Brery. Widziana dzisiaj po południu pod korona
To az tyle jest ich we Wroclawiu ??To jest chyba najczęściej jeżdżąca Brera po Wrocławiu. Przynajmniej ja ją widziałem już kilka razy, w przeciwieństwie do całej reszty wrocławskich Brer...
Pocieszny widziany godzinę temu koło WSB- pierwszy raz widziałem Twoje koła na żywo![]()
Stałem w korku przed przejazdem ale na samym końcu więc zero szans na zauważenie mnieZa to Ciebie z daleka było widać
![]()
W ciągu ostatniego roku, naliczyłem we Wrocku 9 Brer, i moja dziesiątaTo az tyle jest ich we Wroclawiu
W ciągu ostatniego roku, naliczyłem we Wrocku 9 Brer, i moja dziesiąta![]()
1 biała, 1 czarna, i 7 czerwonych. I te czerwone to każda inna, bo zapisuję sobie numery rejestracyjne
A pewnie jest jeszcze kilka których nie widziałem...