Widziany, Widziana, Widziani :D

ostatnio dość często widzę w JG białą/kremową 156 SW, może ktoś z forum??

pozdrawiam kolęgę z którym dzisiaj sie mijałem w świdnicy, były światełka była też rączka ;)

a ja pozdrawiam kolegę z czerwonej 147 - widziany dziś około 10 na Osobowickiej we Wrocławiu - "przybiliśmy piątkę" i każdy pojechał w swoją stronę ...

a ja dziś na spacerku byłem z moim babeborn-em i widziałem 3 156tki, jedną145 i jedną bardzo ładną grafitowa 75tke wszystkie na Zabobrzu szok ile jest AR w JG szkoda tylko, że parę osób z Jeleniej odwiedza forum

Seksowna blondynka, biust D, szczupła w biodrach, w czerwonej brerze... Pomachała mi ręką i posłała promienny uśmiech. Spotkaliśmy się w korku na światłach. Wyszła z auta, chyba żeby dolać płynu do spryskiwaczy. Nie mam pojęcia, jak można jezdzić w takich wysokich szpilach???
Wspólnie dolaliśmytego płynu. Do pełna.
Po wszystkim, zapaliliśmy papierosa.

(No dobra, żartowałem....... :)

dzisiaj na a4 w stronę Katowic przed zjazdem na Nysę zdaje sie znowu spotkałem kolesia po 50 w AR147 z napisem na szybie club147.com ( ten z którym ost rozmawiałem chwile na stacji tesco w Świdnicy) niestety jechałem citroenem więc mnie nie poznał :(

Dziś przed godziną 11 na ostatnie ułamki sekund zielonego światła na Jana Pawała wpadła 155tka (DW62XX) od strony podwala, czyściutka czarnulka :) Ktoś z forum ?

Dawno nie widziałem Brery na ulicy, aż tu patrzę, koło Dworca Świebodzkiego identyczna jak moja "rosso alfa". Kup tu człowieku niszowe auto, żeby za często nie spotykać takiego samego na drodze, hehe. Pierwsza przejażdżka po mieście, i tu takie spotkanie. Brera ta była na wrocławskich numerach, końcówka to chyba JM - ktoś z forum może?

przez cały weekend na trasie DTR-DW-DST spotkałem: 5 166, duuuuuuuuuużo 156, kilka 145 i 146, jednego spider-ka, kilka 159 i 147. W sumie tylko jedna osoba się przywitała :(

Dawno nie widziałem Brery na ulicy, aż tu patrzę, koło Dworca Świebodzkiego identyczna jak moja "rosso alfa". Kup tu człowieku niszowe auto, żeby za często nie spotykać takiego samego na drodze, hehe. Pierwsza przejażdżka po mieście, i tu takie spotkanie. Brera ta była na wrocławskich numerach, końcówka to chyba JM - ktoś z forum może?

A czy aby nie byles w niedziele pod Factorem?
Jechalem 159ka i widzialem czerwona Brere...

---------- Post dodany o godzinie 20:38 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:37 ----------

parę jest brerek we Wrocku, trzy na pewno.

Jedna parkuje w okolicy Rynku ;)

dzisiaj skacząc po kanałach tv i szukając czegoś sensownego w tv chyba na Polsacie emitowali chyba film "Pierwsza miłość" z Wrocławia i tam pani podjechała ładną Alfą może kogoś z forum DW 99---

Zrobiłem w niedziele po Wrocławiu ponad 70 km, ale akurat tam mnie nie było. Ale bardzo możliwe, że widziałeś tą samą Brerę co ja, bo jechała właśnie w kierunku Factory.

W razie czego (gdybys spotkal czerwona Brere) mrugaj - mam rej PO....

a ja już nie piszę kiedy i komu mrugam i macham bo ciężko to wszystko spamiętać...
(tylko dziś w drodze do pracy spotkałem chyba 4 albo 5 AR ale tylko jedna i to chyba Pani kierowniczka mi odmachała ze 156 po FL na królewieckiej) Myślę, że moja Bella we Wrocławiu jest dość charakterystyczna bo blachy zaczynają się od ERA...

Amortyzatory
Powrót