Widziany, Widziana, Widziani :D

czarna 156

Dzis ok 17tej na Powstancow Sl. az do A4 we Wroclawiu widziana czarna 156 2.4 z ramkami klubu. Nr rej DSW **

Pozdrawiam

Jak Twoja to czerwona brera PO***, to byłem ja. Tak mi się wydawało, że klubowe ramki. Pozdrawiam!

Bez przesady z tą czystością ;), jeszcze wiele brakuje do ideału ;):D

coś mam szczęście do tych Q4 - wpierw 155, a wczoraj 156 na Karwińskiej;)

Dziś 7:30 pod urzędem Wojewódzkim Wrocław widziana czerwona alfa 156 na czarnych tablicach!! SZOK, a numer tej tablicy to WOZ 0001! SZOK, Kobiecie mrugałem - miała uśmiech ! pozdro

Dziś 7:30 pod urzędem Wojewódzkim Wrocław widziana czerwona alfa 156 na czarnych tablicach!! SZOK, a numer tej tablicy to WOZ 0001! SZOK, Kobiecie mrugałem - miała uśmiech ! pozdro

Widzisz Tremor, nie jesteś sam :D

WOZ? jakies przekominowane bo juz w 93 roku bylo WCA,WCB itd....potem WWA,WWB..... a potem biale

Numer mógł się zwolnic i dostał ktoś w spadku.

Dziś rano jakoś o 7:30 minąłem srebrną 156 ze spojlerem, wyglądało na to że kolega nie wyrobił i wjechał w przystanek - choć nie zdążyłem zauważyć uszkodzeń na aucie... Czy to ktoś od nas?? Blachy DW.

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 145-ki na klubowych ramkach mijanej dziś na ul.Podwale ok 11.45. Światełka były. Łapka także.:)

Jedna Alfa mniej;-(

Dziś rano jakoś o 7:30 minąłem srebrną 156 ze spojlerem, wyglądało na to że kolega nie wyrobił i wjechał w przystanek - choć nie zdążyłem zauważyć uszkodzeń na aucie... Czy to ktoś od nas?? Blachy DW.

No niestety;-( Na tym przystanku to ja dziś "zaparkowałem";-( Gość zajechał mi drogę, odbiłem na sąsiedni pas, ale było za ślisko i wyrzuciło mnie na chodnik;-( i zatrzymałem się na przystanku;-( Praktycznie cały bok skasowany;-( Autko już u mechanika, ale po wstępnych oględzinach chyba pójdzie do kasacji;-( Na szczęście była wczesna pora i nikogo nie było na przystanku...

ehhh k...a - może nie będzie tak źle - głowa do góry

a moim pierwszym jest właśnie darloss...

czy ktos z forum stawia na parkingu carefoura w borku srebrna 155 i czarna 166? Czasami staje tam tez ciemna 156. Chodze wieczorami z piesem to widze.

Amortyzatory
Powrót