• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrowienia dla wlaściciela białej 159 która stała na parkingu przy stadionie Celje :D Hej Śląsk! :)
attachment.php

Załączniki

• 20150702_190319.jpg
    20150702_190319.jpg
    50.6 KB · Wyświetleń: 451
Tato Raina widziany dzis na Małopanewskiej w Boschu:)

59.jpg

Czyja ta czerwona ślicznotka spotkana wczoraj wieczorem w Jelczu Laskowicach? Pozdrowienia od naszej srebrnej smoczycy ;)

Pozdrowienia dla właściciela pięknej czerwonej 156 Selespeed, na prywatnej rejestracji D0 ..., widzianej dziś w Łomnicy, około 12 Alfa przyjechała i wrażenie robi ! ;)

171915-widziany_widziana_widziani_d-20150705_162408.jpg
pozdrowienia dla kierowcy :D widziana pod galerią w kłodzku

Załączniki

• 20150705_162408.jpg
    20150705_162408.jpg
    40.6 KB · Wyświetleń: 368
Dzisiaj pod Tesco w Świdnicy widziana czerwona GT DSW 43xxx. Pozdrawiam z czerwonej Julki

Pozdrowienia dla Ewy widzianej wczoraj na rondzie pod tesco . Brak jednego światełka stopu z prawej strony

Dzisiaj pod Tesco w Świdnicy widziana czerwona GT DSW 43xxx. Pozdrawiam z czerwonej Julki

też wczoraj widziałem tą GT na rameczkach i świdnickich blachach ale nie kojarzę żeby ktoś ostatnio ze Świdnicy lub okolicy ramki zamawiał więc pewnie auto zakupione wraz z ramkami :)

pozdrawiam czerwona 147 fl oramkowana ktora przejezdzala dzis przez gadowianke, prowadzila chyba blondynka.... machalem ale raczej nie bylo szans zeby mnie zauwazyc:)

Dzięki i wzajemnie! Rozumiem, że Twoja to ta którą zastałem zaparkowaną obok mojej GT?

też wczoraj widziałem tą GT na rameczkach i świdnickich blachach ale nie kojarzę żeby ktoś ostatnio ze Świdnicy lub okolicy ramki zamawiał więc pewnie auto zakupione wraz z ramkami :)
Auto kupione bez ramek, a ramki odbierałem od Ciebie osobiście w Strzegomiu w zeszłym roku ;)

Pozdrawiam kierowce oramkowanej Gtv na tablicach DZL widzianej na trasie 35 Wrocław Świdnica. Miło było zobaczyć awaryjne :)

Amortyzatory
Powrót