Widziany, Widziana, Widziani :D

Bidulka, dobrze ze nikomu sie nic nie stalo.

Z innej beczki - pozdrawiam Was z wiaduktu na wysokości Syców - Zachód na s8 prawie co wieczor/popołudnie - macham jak szalona jak widzę AR, czy moze jechał ktoś z forum? niektórzy machali to kto wie :D
Ja co weekend śmigam S8 w stronę Wielunia, wczoraj też wracałem ok 19-20

Jeszcze raz pozdrowionka dla kolegi DDZ... z 159 spotkaniej na A4 miło się jechało razem ten kawałek choć nie mogłem cię z początku dogonić [emoji4]

Ostatnia edycja:
Dzisiaj łapki z Jozofkiem. Pozdrawiam:)

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

A i wzajemnie pozdrowienia znowu trochę mnie nie będzie bo jadę nad Bałtyk ale będę pozdrawiał wszystkie spotkane ALFY

Pozdro dla czarnej 159 sedan na blachach DLB że zdartym przednim znaczkiem. Widziana pod Carrefour w Zgorzelcu.

Dzisiaj po 8 widziana niebieska brera na trasie Wrocław --> Strzelin. Kolega nie zauważył :-)

Pewnie Maupa :) w niegoto trzeba wjechac zeby zauwazyl [emoji14]

Wczoraj ok 18 na Avicenny widziana 147 (malgo?).
Chwilkę później mijanka z Rainem-odmachane:)

Na Avicenny to moja :) na lotosie można podziwiać ją prawie codziennie ;) machałam do kogoś wracając z pracy to Ty byłeś?

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

a ja pozdrawiam codziennie i nic. widzę tylko zdziwienie i zaskoczenie. niech mi ktoś odmacha! :)

Pozderki dla właściciela tej oto 145 :o dzisiaj, Wrocław, Powstańców śląskich vs Hallera.
attachment.php

Załączniki

• aaaaa.jpg
    aaaaa.jpg
    33.4 KB · Wyświetleń: 360
Pozdrowienia dla czerwonej 156 na numerach DDZ widzianej okolo 19 na wrocławskiej w Wałbrzychu:)

Czyja grafitowa 156 na klubowych ramkach i wałbrzyskich rejestracjach stoi w podwórku między Brzeską, Kościuszki a Więckowskiego?

Widziany dzisiaj Jozofek na Słowackiego. Pozdrawiam :)

Amortyzatory
Powrót