Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrawiam kierowce 166 DLW jadącego pewno na zlot 166
Mijana w Piskorzynie na drodze na Rawicz.
Machałem z Cromy brązowej ;)

Pozdrowienia dla srebrnej 166 DL.... dzisiaj kolo godziny 12.00 na wyjeździe ze Złotoryi, na moście jechała w stronę Legnicy,jechalem na zderzaku lawety i w ostatnim momencie zauwazyłem :)

Ciemne 147 DB ..220 widziane na wroclawskiej kolo statoil.

wydotykane na wyświetlaczu mojego MyPhone :)

Pozdrowienia dla miłej Pani w czarnym mito widzianej wczoraj na ul. Sowiej, były rączki w górze

Kto był dzisiaj nad zalewem w Stradomii? Dwie oramkowane alfy - jedna 147 DW 59... a druga to 159 sw PK 46... - pozdrawiam :)

Pozdrawiam kierowce 166 DLW jadącego pewno na zlot 166
Mijana w Piskorzynie na drodze na Rawicz.
Machałem z Cromy brązowej ;)

Tak tak Kolego.To ja i jechałem w kierunku o którym piszesz.Dzisiaj powróciłem ze zlotu.Nie obyło się bez niespodzianek: dzisiaj przy samym wyjeździe ze zlotu zaczęło sprzęgło się ślizgać.A więc będą wydatki.
Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze lub w .. Neonecie;)

Wczoraj widziany twin smark Maupy na Wyszyńskiego :D

a ja się nie przypatrzyłem :D hehe. To pozdrowienia i widzimy się następnym razem :D

Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze lub w .. Neonecie
W Neonecie to spotkać możesz Rafała - rafallysek ;) 147ki podobne ale z delikatnymi różnicami ;)
A wypatrywałem w drodze powrotnej bo jechałem w niedzielę wieczorem w stronę Poznania ;)
Ale po drodze w Niedziele w drodze z Rawicza na Wińsko, albo w samym Wińsku widziałem chyba Rain`a
srebrny 166 FL, DW rejestracje. Kierunek na Wołów/Lubin

Po zdjęciu widząc czerwoną DZL myślałem że to alfaholik z Neonetu , a jednak podobni a nie ta osoba.Wracałem w poniedziałek w obiadową porę .

Tyle co to już pomyłek było to nie zliczysz ;)
Rafał ma KN12 o ile dobrze pamiętam ja KT11 :D
Co ciekawsze przeglądy mamy praktycznie kilka dni po sobie i już nie raz słyszałem od diagnosty - po cholere ja przyjeżdżam drugi raz w ciągu tego samego tygodnia skoro dopiero co mi przegląd podbijał :D
Moją co prawda teraz można bardzo łatwo poznać bo ma kompletnie rozwalony przód poskładany na trytytki i pomalowany sprayem :) Więc się wyróżnia :D

Tyle co to już pomyłek było to nie zliczysz ;)
Rafał ma KN12 o ile dobrze pamiętam ja KT11 :D
Co ciekawsze przeglądy mamy praktycznie kilka dni po sobie i już nie raz słyszałem od diagnosty - po cholere ja przyjeżdżam drugi raz w ciągu tego samego tygodnia skoro dopiero co mi przegląd podbijał :D
Moją co prawda teraz można bardzo łatwo poznać bo ma kompletnie rozwalony przód poskładany na trytytki i pomalowany sprayem :) Więc się wyróżnia :D

Mateusz, małe sprostowanie - DZL KN13 :) ale często jesteśmy myleni ... jak mówisz ciężko zliczyć wszystkie pomyłki...raz niestety mało co przejechałbym policjanta na przejściu dla pieszych... poszło na konto mattom`a.... całe szczęście uniknął mandatu :)

Brera Maupy widziana na Wyszyńskiego ok 16:10 i a tej samej ulicy łapki z Gracjanem ok 18:50. Pozdrawiam!

Właśnie myślałem czy ciebie nie mijałem i Gracka chyba też widziałem ale nie jestem pewien ;) Pozdrawiam :D

Grzechu tylko mnie dzisiaj na Wyszyńskiego nie było :D za to wczoraj widziałem dużą pod liceum [emoji14]

Wydziargane z mojego Idola 2S

To może Steo jechał... A duża była wczoraj faktycznie pod szpitalem [emoji14]

To może Steo jechał... A duża była wczoraj faktycznie pod szpitalem [emoji14]

Jak możesz nie poznać mojej 156? A pozdrowienia za szybą zostały czy ktoś zabrał?

Wydziargane z mojego Idola 2S

Amortyzatory
Powrót