Barus91
Nowy
- Auto
- BYŁO: 12xAR BĘDZIE: numer 13 :)
Co jak co, ale że w Matizie mnie poznałeś ...Dokładnie, pozdro!
P.S
Fajne masz te lampy, dobrze świecą?![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Co jak co, ale że w Matizie mnie poznałeś ...Dokładnie, pozdro!
P.S
Dokładnie, pozdro!
P.S
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej Gtv FL widzianego wczoraj (28.10), ok. godz. 17 na Bystrzyckiej koło przejazdu kolejowego. Rączka byłaPozdrawia kierownik z czarnej Gtv z pierwszego wypustu
![]()
Pokaż załącznik 112399
Do której by tu wsiąść?
Rafał - pochwal się swoim, bo widziałem, że też robiłeś :haha:
heheh z tym, że z Rafałem mamy różnice o jedną literke i jedną cyferke w rejestracji.Tylko mojej tam brakowało
Witam to ja jechałem listopadaWidziana czarna Gtv koło przychodni na listopada![]()
Dzięki v6 nawet na seryjnym wydechu ładnie mruczyCałkiem ładnie brzmiPozdrawiam !!
Kurde, ale jakby nie patrzeć - moja na seryjnym zawieszeniu obecnie, a stoi niżej
też na basenie byleś ?"
nie mam ładowania(alternator padł)a autem potrzebowałem pojechać dlatego muszę do poniedziałku jeździć po mieście bez swiateł tzn.przeważnie wyłączam jak stoje na czerwonym albo w korku. wiem,ze źle ale nic nie poradzęTo ja
próbowałem ci uzmysłowić że nie masz zapalonych świateł ale i jednocześnie pomachać
Pozdrawiam