nasa
Nowy
Wczoraj sedan 156 z ramkami przed rondem
mhmm... czyżbym to był ja?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wczoraj sedan 156 z ramkami przed rondem
Możliwe. Jeżeli miałeś 4 osoby na pokładzie i ruszyłeś jak torpeda, to takmhmm... czyżbym to był ja?![]()
Możliwe. Jeżeli miałeś 4 osoby na pokładzie i ruszyłeś jak torpeda, to tak![]()
OT
Panowie/Panie jest jakis aktywny klubowicz z Wroclawia lub okolic ktory posiada GT JTD?
Tak jest. Więcej napisałem w Twoim regionie. Pozdrawiam równieżPozdrowienia dla czerwonej 147 mijającej mnie na A4 za bramkami w Sośnicy w kierunku Wrocławia koło 17 (mryganie było). Rejestracja chyba zaczynała się na D... i coś mi się kojarzy, że były to indywidualne blachy (Dzeju?)
He he he gdybyś mi mrugnął z tyłu tak tanio bym skóry nie sprzedałTak jest. Więcej napisałem w Twoim regionie. Pozdrawiam również
Widziana czarna 159 od nas na Sienkiewicza. I jeszcze szara 166 na parkingu obok Uniwerku Wroclawskiego na swietnej feldzePozdrawiam.
Nie tylko Tobie. Ja już dałam sobie spokójZgorzelec widziana 156 na francuskiej pan wyjezdzal spod szkoly Emilki, Nie machnal ;(
Czy tylko mi odmachuje co 20 kierowca alfy? :/